« durų rakinimas | Main | link-link-link »

viešpatie,

nx tu mane sukūrei tokį?

šiandien ir vakar man krito/krenta rankos, stoja širdis ir tėkmė sąmonėj vėluoja kaip pats didžiausias bullettimeas. pradžioje gelbėjo mergaitė, 0300 sakanti pasislink ir šiltai apkabinanti, paskum jau pats vadavausi. nesulauxit.

šiandien norėjau, kad man kas nors parašytų elektroninį laiška. ne roboto pranešimą, ne blogo komentarą, ne prašymą/nurodymą, o laišką. ne dėl to, kad aš koks išskirtinis, svarbus, extra ir Ypatingas Klientas, o tiesiog laišką. žmogui nuo žmogaus. nesulaukiau.

šiandien norėjau dirbt, rašyt kodą, bet tik išsiverčiau specifikaciją į darbelius, XP style stories. gal vis tiek geriau?

šiandien rytą norėjau ir vis dar noriu dirbti krūvą kitų daugiau ar mažiau svarbių darbų, pažadėtų sau, bičiuliams, užsakovams, o kas jei mirsiu už 2 dienų, etc, o dabar noriu tik eit namo ir megzt, bandyt megzt, bo nifiga nemoku, o dar labiau noriu eit į aludę tik nežinau kam paskambint ir ar kam paskambint.

šiandien norėjau grot vakare, bet rankos vis tiek medinės ir sušalę, bybį prigrosi tokiom.

nėr viskas blogai, niekad nebūna, tik sunkiau arba lengviau. dabar sunkiau. so it goes.

Comments

kazkas yra minejes, kad miestieciai tik suda mala, trypcioje vietoj, o darbo produktyvumas apgailetinas. turiu omeny placiaja prasme. kaimieciai (ir pats, kol dar vaziuodavau i kaima kokias 2 dienas praleist tevu verciamas) daug daugiau visko nuveikia ir su tokia probleme nesusiduria. taip skant civilizacija.

kreipimasis i dieva originalus

В сад, всем в сад, arba pamiegot.

ir tikriausiai nervina tokie komentarai tipo "ir be to tau nebutinai visada laukti, kol kazhkas tau pades, juk pats gali padaryti pirma zhingsni"?:)

receptas: namai, tragedy, susikivirchijimas su draugeliu, namai, vakaras, arbata, children of fall, DIDELES parkes, bishki emo ir asharu ar pykchio, mazhos parkes ("viskas paprasta"TM), kazhkas ramaus ir seno ir paprasto, zhole (speju. kam aktualu), susikaupimas i kompiuterinio zhaidimo misija, jos ivykdymas, prashvesejimas, kokio nors daikto supisimas i siena (nors dazhniausiai tik noras) ir miegas. dar galima eit antros arbatos i virtuve ir tenai bishki pabut, galima iki sauletekio, dar isheit i lauka, i turgu nuvaryt pas zhmones, pradejusius judet, papizdelint su bobute kaip sekas darbas, namo , pasisveikint su sugyventiniais, isheinanchiais i darba, univera, parduotuve, i lova, dar bishki pasiparint, bet kadangi nera jegu, tai jau ishsijungt, kita diena visur visalaik veluot ir neit apskritai, nueit i atrakcionus prie sporto rumu.
enjoy it!TM
:)

nu zjb pagaliau gal kas numirs :D

Boaring!
English boaring
Microeconomics boaring
Vadyba boaring
Verslo planas sux

Vis tiek gyvenu...

a my ryby i nam poxui


paskutinis sakinys kazkoks..

teisingas ;)

O tu pats kam nors tą laišką parašyk, tada ir tau rašys.
Simple as it is.