March 14, 2004

bumcikbumcikbumcik

pankrokas tai jo, yra pankrokas. riksmai, džeržgesiai ir chaosas*

*chaosas? NE.
kažkodėl pankrokas apvadintas chaotišku. suskaičiuojam kiek jame chaosų? daugmaž trys. stulpelis, priedainis, stulpelis, pragrojimas, priedainis, stulpelis ar kas nors panašaus. o tada klasika? netgi nemodernioji. skaičiuojam nuo klasicizmo. ten chaosų šimtas. pabandykite suskaičiuoti, mielieji, vargu ar suskaičiuosit. gali labai labai gaudyt ir sugaudyt pagrindinę temą. bet tai tvarkos ne. sistemos ne.
tai kas dabar labiau chaosas ką?

Posted by vaikas at March 14, 2004 09:27 PM
Comments

Pritariu - ne chaosas.

Siandien buvau Virpesio rengiamame elektronino noizo koncerte - vat tenai tai chaosas. Gitaristas taip greitai vare improvizacija, kad atrodo tuoj gilzes is gitaros prades krist. Po 6.5 valandos chaoso dziaugiuosi gotikine Pasilaiciu kapu tyla.

Pankrokas nera chaosas. Tvarkingai graziai viskas sugrota.

Jis labiau skatina veiksma, t.y. griauna nusistovejusia pusiausvyra, t.y. isjudina drumzles, t.y. sukuria chaosa. O muzika viso labo yra to "chaoso" kurimo irankis.

Posted by: mArukqs at March 14, 2004 11:34 PM

hmz, o kas per noizai ir kada ten vyxta? kodel riaklamu nera? ar chia tik vienakarta vyko, ar chia tik V.I.P skirta? ;)

Posted by: Milicija at March 15, 2004 08:57 PM

chaosas gal greichiau ne ish strukturines puses,bet savijauta, kai paklausai.Tokia muzika energingesne.Kai tikrai esi pavarges,beklausant megiamos muzikos(shiuo atveju pankroko) ausys tinsta.Va tada ir ateina vieta simfoniniam orkestrui.Viskas turi buti savo vietoj savu laiku, ir.. .va.

Posted by: ezhRukis at March 23, 2004 12:33 PM
Post a comment









Remember personal info?