January 01, 2004

pegasas ir dar biškis arbatos

tipo... vartau Mačernio knygutę ir ten vienos poemos pavadinimas Poeto pasikalbejimas su pegasu. ir aš pamislyjau, ką aš pasakyčiau pegasui. bet aš turbūt daugiau klausčiau.
labas pegasai. čia aš - tas, kurio tu nepažįsti. kaip sekas? kodėl tu baltas? kam tau tie sparnai? koks jausmas kai skrendi? kiek toli esi nuskridęs? atleisk man, bet apie pegasus nežinau nieko. kai buvau mažas, tas pats mažas, kuris vaikščiot nemokėjo, turėjau stiklinį pegasą, bet tada nesuvokiau kas tas pegasas o kai jau buvau gabus suvokti matyt pamiršau apie tai. o jūs esat? aišku esat. iš kur jūs daugiau galėtumėt atsirasti, jei ne iš čia pat? jūs neįrašyti visokiose gyvuliukų knygiūkštėse vien dėl to, kad neatsiradot evoliucijos būdu. mokslininkai nemėgsta gyvūnų, atsiradusių ne evoliucijos būdu. jūs atsirados iš fignia žino kur. matyt kažkas sugalvojo jus. matyt.
ar yra dangus? ar jis kada baigiasi? nu, iki.
***
ė, o jeigu zinui paimčiau intervą iš pegaso?
***
dabar arbata. visdėlto reklama apie arbatą buvo kieta. kiek ieškojau, daugiausia buvo parašyta ta pati legnda apie kinijos imperatorių ir kaip jam prikrito žolių į vandenį. px. tikėsiu. turbūt todėl, kad tingiu daugiau iškot. sakykim išsiaiškinau. ai, nu ir kaip visada gerai groja wrightas. bet šiandien ir bramborak 'skrym'. ir fak viską, kas ten pas juos toliau.

Posted by vaikas at January 1, 2004 11:17 PM
Comments

Arbata:) manau kurkas seniau kažkoks primatas pradėjo žoles į vandienį kišt... jūk virimas turėjo būti sugalvotas anksčiau už Kinijos atsiradimą:)

Posted by: Loading at January 2, 2004 02:49 PM

man rodos viskas acirado kai bezhdzhiones grybus atrado..... arbata irgi tada acirado....

Posted by: adomas at January 2, 2004 05:37 PM

tuose textuose rašė, kad iki tada žmonės gerdavo virintą vandenį. ir tas bičas imperatorius kažkur keliavo su savo tarnais, sustojo pailsėti, tarnai virė jam tą delikatesinį vandenį :) ir į jį prikrito žolių. net jei ir netiesa visai įdomi istorija :)

Posted by: situacijus at January 3, 2004 10:35 AM

i ta pirma klausima pegasas greiciaus atsakytu eik sikt, nes jis turi but toks kad tau patiktu. kitaip neliksi patenkintas ar ne? liudna.

Posted by: sakai? at June 25, 2004 10:05 PM
Post a comment









Remember personal info?