" /> tombiena: May 2005 Archives

« February 2005 | Main | October 2005 »

May 18, 2005

Pagaliau atejo.

As manau kad zmoniu ambicijos sukelti pasaulio pabaiga yra labai negeros, bet telekinetines jegos ir aisku fluidai bei transklipnizacija turi sarysiu su pasamoniniais veiksniais i buties transcendecine buti, kai esybes persipina ir kvestionuodamos rinkos isotinimo poreikius anihiliuoja pacios savaime.

untitled_20.jpg

Siandien visa diena kompiliavau naujausia mspaint build 521.cv45 stable release'a, bet konfig'e nuemus opcijas etc0 up ir ftp-078 echo, nieko nesigauna. manau, kad man dar reikia ilgiau patunoti priesais kompiuteri, nes vel fluidai (su kolegomis pasitareme, ziur. ve, xdhfgaod877897x ir mapit) trukineja, prarandu gyvenimo prasme. bet siaip tai zajbys gyvenimas, nes karoce vakar griovem sistema, biski pagerem paskui zimbabwes atvare. normaliai, karoce, tuoj sistemai penis!

kas cia dar. tranzavau i klaipeda ir ziurejau i debesys, labai grazus, maciau gitaras, tankus ir pankus, pankai sparde tankams viksrus ir sie dege zaizaruojancia gaisa! WE ARE THE FUTURE! kaip pasakytu j.K.naumukovskis (labai protingai raso bicelis).

jei kam idomu, siaip ne taip suradau kelis linkus i naumovskio knygas!!! skaitysiu visa nakti, o ryte butinai nufotkinsiu ir idesiu i bloga! Iki! Sistemai jau pyzdiec, pergale ne uz kalnu! Kinotetrai zebrai!