November 17, 2005

dar viena troba po ugnim

šį kartą prie kalvarijų turgaus kitoj pusėj ibrahimo. valanda po vidurnakčio berūkant priešais dangoraižį prarūko tamsiais dūmais. ir nuvažiavau pasižiūrėt savivaldybės pirties. didžiulė dviejų galų gryčia iš pažiūros gyvenama, iš pažiūros gal užsidegė ne dėl to kaip visada, aplink dar daug ką yra degt.

o prieš mėnesį kaimynystės kaimą dar labiau praretino. apie vienuoliktą stogas šovė liepsnos stulpu. šalia jo statybos tvora senai stovi, tad dabar degėsio nei kvapo nebeliko. kai apsaigyvenau buvo toks gražus trobelių kvartelelis šalia dėžučių. dabar 100 metrų spindulių ką tik pastatė ar stato 5 daugiaaukščius, kad saulė išlįstų tik prieš pietus.

ugnis.jpg

link klink

Posted by spamyourhead at November 17, 2005 1:54 AM
Comments

"buvo toks gražus trobelių kvartelelis" ka cia kliedi? bl savartynas puvantis vidury miesto. narkosu landynes bl. parazitynas. visas tas sudtrobes nx sudegint.

Posted by: killa at November 17, 2005 7:39 PM

aš ne apie šanchaju. aš apie savo kaimynus, kurie nelabai purvini, nelabai landyni ir narkošų nemačiau daugiau nei kitur betkur.

o apie šanchajų esu girdėjęs tik pasakų prieš miegą

Posted by: spamyourhead at November 17, 2005 11:02 PM

rytinis laikraštis rašo apie name gyvenusias 5 šeimas, nebegyvenamą namą, gaisrininkų ir gyventojų neabejojimą dėl padegimo. lapkričio 17, jei tikesime klimato neatšilimu, geras metas prarast namus.

ir nesvarbu kas ten begyventų, pensininkai ar savartyno šiukšlės, del parazito didumo narkošų ar tokių kaip tu galima šaukti iki balso stygų išvemimo.

Posted by: spamyourhead at November 18, 2005 7:24 AM