May 18, 2004

vilno->seule->vilno

"kodel vanduo yra grazus zodis?"
sulaukiu klausimo is virtualios pasnekoves. sugalvoju, kad pasaulis geras, metu sedejima ant vieno tasko, pasileidziu garsiai muzikos ir sugalvoju vaziuoti i seule. paskutiniai 4 koncertai vilniui prabuti namuose, reikia atsigriebti.
sutvarkom namucius ir kokia puse keturiu patraukiam i trasa. tuscia, zjb. po 20 minuciu ateina nuogastaujantis kolega vaziuojantis ten pat. saule sviecia, vejas puscia, grazu, niekas nestoja. is kitos gatves puses aplankyti uzsuka atkeliauninkes is rygos, paparina, kad nuejus toliau greitai stoja, kazkaip is pradziu nepatikiu, bet, kai issenka kantrybe, susimastau ir nusprendziu eiti toli toli i kokio baltpark hotelio. nu aisku, kai praejau visus konkurentus, jiems sustoja masinyte su selietiskais numeriais. et, nevykelis. ka daryti? braizom dydele S raide ir laukiam. pagaliau sustojo, pasikvieciu kolega ir vaziuojam. ir gerai, nes galvojau uztycharinti, kada vaziuos autobusas iki namu, ir pasileisti begti pas ji. vairuotojas pasirodo buves pankas, poto baikeris ir dabar kosmetikos vadybininkas, tiesiai i seule. pakeliui dar is bagazines iskelia backa alaus ir pripila po bambali: "kaip i koncerta neprisigerus?". alus gyvas, kazkokios seimos verslas. gal ir nieko, bet toks saldokas ir klampokas, ir saldokas, geriau visokie pasterizuoti sysaliukai.
i bendradarbius atvykom beveik 8. desantyas is klaipedos, pora vietiniu ir kruva suomiu. dar buvo ateja kazkokiu skinu, bet neileido, tai ir isejo. pagal mano netikslius skaiciavimus buvo mazdaug taip: puse publikos suomiu, likusios puses beveik puse sudare atvykeliai, o kita, kiek didesne puse, vietiniai neskaitant organizatoriu. koncerta pradeda positive bastards. visai zjb,visi pasyviai ziuri, bet po to ausys pradeda isiskaudeti nuo pernelyg uzkelto vokalo ir pernelyg negirdimos gitaros, ir pernelyg garsiu bugnu. tada lo cast style. kuka turbut dar jaucia praeito gigo vibracijas, iskart pradeda tusa su visu kilnojimu ne po viena karta, netgi bunininka ir ta pakilojo. cinikas pavare solo su gitaristu(?) ant peciu. treti stoja officer down. vel prasideda tusas su nesiojimais ant ranku. bent jau man dar geriau uz lo cast style. retai pasitaiko, kad i lietuva uzsuka geras moteriskas vokalas, o tokio stipraus tai isvis nemaciau. dar karts nuo karto, puse laiko isiterpineja, kaip kazkas pavadino, santaklausas tai toks tendemas spardo sikna kaip reikiant. juolab kad muzika tokia, kokia turi buti. jokiu sudiniu melodingu nusivaziavimu, ir kvailo verkslenimo nera. super! o bungnas tai is vis vudu su besidraikanciais dredaciais. grupes baigesi, ka gi tingus ejimas alkoholio, kur prigasdinyi vietiniu nevietiniai surenka didelia hebra, pasiruosuia jei ka det i kojas, ir patraukia prie tasko. deja jokio zmogaus taip ir nesutikome, teko ramiai grizti atgal. na o poto iprastas afterparty bendradarbiause: bodyartas, suomiai pameta raktelius prie savo buso, vokalo imantrybes ir juokingi bandymai tai uzskaitmeninti. suomis negaili pagyriu bendradarbiams, publikai ir siaip visiems. kita ryta jau 9 kazkas bando kelti, bet didviriskai nieko nepaisant issmiegu iki 11. sako jau suomiai ruosias vaziuot, pametes iki vilniaus. na ka uzsukam i parduotuve, i servisa sutaisyt motoro ir padangos ir pajudam is vietos. uz radviliskio pirmas stopas: laukiam pradingusio antro buso, uz panevezio kitas: sprogo kito buso padanga, vat kaip buna kai visas kolonkes sukrauni i viena pusa, trecias uz kelesdesimt km: reikia ikvepti gryno oro, poto prie ukmerges: uzsipirkti ko pritrukom. paskutinis buvo kazkur netoli buvusios ritos sleptuves palaistyt medelius, sunku stovet tuose vilniaus kamsciuose. parodom gc, traukiu namo pavalgyt, pasiimu dvirati ir vel ziuret suomiu. priestai dar mic prigasdina kad suomiai visi netilps. gaila, bet,
kaip parodo ateitis, visgi tilpo. pirmi groti pradeda lo cast style: kazkaip cia neskamba, kazkaip cia nepersiduoda positive vibes, vokalistas viska isbando: ir inirtingi sokinejimai ant scenos, ir bandymas eiti pas ziurovus, bet visi stovi per kelis metrus nuo muzikantu, nors tu ka. antri groja officer down galvojau, kad greenuose suskambes nepakartojamai, bet ble kaip ir lo cast style paliginus su bendradarbeis cia atrode siektiek nykiai. treti grojo grinderiai positive bastards. va kas suskambejo nerealiai. dar geriau nei belarusiai perial kondilom , tusas prie scenos na maxe. poto sake gera peertrauka ir analena. nusiteikes buvau beveik skeptiskai, bet ble kazkodel gyvai jie skamba nerealiai, ypac zinomos dainos. poto nusiperkam officer down tour edition 2003 cd ir positive bastards discography mc, kaip belarusijoj - 2 litai, plius prirasinetos ir apypaisytos gyva ranka.respect.

Posted by spamyourhead at May 18, 2004 5:53 PM
Comments

eee o galetum officer down perrashyti/paskolinti/parpusti?

Posted by: brb at May 18, 2004 6:49 PM

nu dabar idejau i soulseeka po saulutes useriu

taip pat dar ten idejau txt ka turiu, tai galit paskambineti varpais.

jei netinka soulseeko aplinka tai sugalvok ka nors geresnio tada.

o siaip tai kompakte od skamba sudinai...

Posted by: spamyourhead at May 18, 2004 10:15 PM