" /> paulius: Julio 2007 Archives

« Junio 2007 | Main | Febrero 2008 »

Julio 20, 2007

NOFX 11/04/07 Carling Academy Brixton London, UK

Ir aš ten būsiu!!!

Julio 2, 2007

puss

sian kazkaip sededamas namuose prie kompo ir skleisdamas pahmelo ir druskininku tusofkes mintis aptikau pussesere ir kazkaip susirashem.. labai keista buvo, kad ji nezhinojo, kad ash visishkai prie jos gyvenu ir t.t. fabu kebra.. patiko, jog kiek siaip suprantu ash bishki toks kaip ir vienas ish gimines tusofkes nuciuozes. sakiau, kad eisim butinai alaus ketvirtadieni(sory, Denisai, treniruotej matyt nebusiu..) va. ir dar galvoju, kad su musu gimines merginom sekas daug lengviau. nu cia is pradziu apie sesute, kuria palnekt ir nutemt i pankroko koncerta buvo oi kaip sunku(pamenu pirmas buvo SABOT/KNYGU SKAITYMAS VIRPESIO RUSY). vat dar viena pussesere su kuria praleistos visos vasaros grybauna kazkur i kita shona, bet vis dar nespjauna. pusbroliai. px. obuoliai. visiski. va. o paskutine pusesere. ble. net nezinau kiek jai metu. 16? 18? hz... nu bet su ja maziausiai bendraves, todel dar dedu vilti. va. tai ketvirtadieni susipazinsim :) bye!

Julio 1, 2007

druskininkai, mentai ir kita hujnia

kokius du metus planavau kelione pas mieluosius draugus.. jau net geda. aisku, kaip visada gavosi visiskai neplanuotai, nes jau vel buvau nukeles kelione kitam kartui, nes penktadieni parskrido draugelis is Londono, tai turejau su juo eit alaus. bet druskininkieciai atvaziavo siaip ir susitikom kokia 4-5ta ryto prie pylimo gatves nacnyko. nakvojom pas Marki ir is ryto ismynem kurortan. tas miestas su savo aura. ten net pankai kitokie. tokie true. tepeluoti mechanikai. paprasti, draugishki ir nuoshirdus. patys sau tiuninguoja mersus, turi keturracius motociklus, ish Vokietijos parvezhtus pizdintus BMXus ir siaip visokios technikos, bet siandien ne apie tai. Siandien apie mentus.
Buvo normalus pankrokas - alus, ezeras, pieva, azuolas, chebra. bet kaip visad buna atvare mentai su savo "gyvenimo supratimu" ir nerade alaus pradejo pist smegenis, kad sedet ant pievos negalima, kad yra mero potvarkis ir t.t. girtas paulius pistelejo nelaiku ir nevietoj pistelejo prikola apie fashistine valstybe ir fashistinius mentus ir uz tai buvo pajamtas "globon". bet draugai zhinodami situacija paseke ish paskos ir paulas gavo tik vien ish alkunes. tada pradejo skambint teveliam ir pasakot, kaip cia blogai ir t.t.
"mam duog teva. tevai vaziuok i druskininkus, cia mane mentai pizdina ir t.t." mentai lupo telefona, bet neishlupo ir teveliui pasiskust spejau. mentai sudvejojo ir pradejo klausinet, kas ash toks, kas mano tevas ir t.t. tada kazkaip supratau, kad reik jungt visishka gasdinimo/melavimo tusa ir pradejau vtiralint, kad tevas dirba alytaus savivaldybej ir t.t. ir blet ishgasdinau :D jau po poros minuciu vel tusinausi su draugeliais ir jau kitokiu tonu mamai pasakojau savo nuotyki. vo! :)