" /> paulius: Noviembre 2006 Archives

« Octubre 2006 | Main | Febrero 2007 »

Noviembre 29, 2006

Mama, as policijoj, Skubiai skambink siuo nr.860656900

... gavau sms. atrašiau:
Da pashol ti nx, sinok! Ni pervij i ni poslednij ras!

Noviembre 27, 2006

rytinis spamas

pamesk 5 telefonus - vieną tikrai ras draugas :) tikiuosi rast vienos merginos numerį ten. vakar naktį mintys skverbės ir rodė filmą. dėl to nemiegojau. Vilmai apie valandą aiškinau, kad gyvenime reik ciniškiau į viską žiūrėt ir neatiduot viso savęs. nes po to skauda. aišku niekas nepasikeis, o mes tik kartu būsim laimingi ir turėsim 4 vakius. juokėmės ir guodėm save. kantrybės. tas futbolo žiūrėjimas vakar, rūpėjo tik govarkovui. visi kiti šiaip norėjo pailsėt nuo mamų, tėvų, merginų.. fabų chebra - naujas darinys. vis labiau pajuntu tą rajono romantiką, kai eidamas namo matai draugužio busą gatvėj ir rašai sms "gal parūkom?".
O zajabiausia, kai susapnuoji jog sergi B kategorijos lėtine pasiutlige ir visa naktį žiūrai smegenų sukutrą filmą vietoj miego. 7.30 isgirdęs žadintuvą imi kūkčiot, o į Olego patarimus pizdint biuletenio į polikliniką ir pailsėt savaitę numoji ranka ir pažiūrėjęs į zombį veidrodyje išpizdini į stotelę

Noviembre 20, 2006

frazės iš savaitgalio

gal šiandien nebe taip juokingai skamba, bet prisiminimui užsirašysiu:
"Jeigu Bulvė yra bukas..." - viena mergina kitai merginai, kai mes su Bulve rūkėm balkone :)
"Kai pas jus atvarau - nušaunu du zuikius vienu metu: su vienu pageriu, su kitu pamiegu" - irgi balkone, irgi perekūro metu :)
"Kai aš pradėjau dročint, aš supratau, kad tai darau kitaip nei kiti" - ech tie bernvakariai :)

Ir šiaip per savaitgalį apturėjau du bernvakarius ir vieną mergvakarį, tai blet kaip skiriasi :), reiks kada daugiau parašyt..

Noviembre 16, 2006

o sekmadienį..

dar kelias dienas pasiparinam, o sekmadienį 15.00 su bernais varom į Skalviją žiūrėt į gėjus futbolo aikštelėje. Tiesa labiau norėjom į šitą, bet kažkaip per vėlai sukrutom ir praleidom. Govorkovas sakė parsiųs ir gal pažiūrėsim pas ką nors šeštadienį. Ir tada sekmadienį po filmo 17.00 Intro klube FC VOVA eilinė posezoninė zborkė.

Noviembre 14, 2006

blet

šūdas susikaupęs, kad net pykina.
Ne. vakar negėriau.. Jau net tas nepadeda..
geriausias draugas nesupranta, o brangaus žmogaus aš pats nesuprantu...

po praeitos zajabys savaitės dabar kažkokia hujnia.
ir taip jau nuo sekmadienio vakaro kaž kaip. ir šiandien dar su nauja banga padavė psycho grūzo kad jau smegenys galvojau išbėgs.. ir išbėgo, truputį, bet išbėgo..
jau pamenu sakiau: "daugiau niekada emo prikolų į blogą" ir zajabys buvo. išeidavo.. bet dabar per dvi dienas tiek visko, kad nx.. prasprogo..