" /> paulius: Mayo 2006 Archives

« Abril 2006 | Main | Julio 2006 »

Mayo 8, 2006

GADI

Šiaip būčiau varęs šeštadienį arba iš viso nevaręs, bet Doncė parašė, kad atlėkčiau, tai ir išvarėm su sėbru. Paskolinom namą, sutvarkėm paskutinius reikalus paėmėm keletą bambaliukų ir į autobusą. Iš karto prisimazinom prie kolegių sesučių ir susigrūdę į jaukų autobusiuką, kurio vairuotojas iš mergaičių jamo po 2.5, o iš berniukų po 3 :) busikas ankštas - bambaliuko neprasuksi, bet nebėdavodami riedam tikslo link. Pasiekę Kernavę pagaliau prasukam bambaliuką ir leidžiam kelionės aplamdytiems kūnams atgauti savo įprastinę formą. Kelionė mišku neprailgsta, nes vis dar sukasi bambaliukas, o mano sėbras jau įgauna "guminio" stadiją, tai vis linksmina savo bajariukais. Įėjimas sako, kad galima tik du nuo grupės, bet kažkaip užparinam, kad nenusišnekėtų, tai gaunam tris žalias juostas. Tik įėję sumetam fulioko partiją ir einam statyt namo. Susibaram su Janu dėl statymo technologijos, dėl to statymo varžybas laimi mergaitės. Toliau vakarienė. Stepas aiškina, kaip zajabys yra aliejukas ir kaip gerai, kad yra šprotų. Dar sako, kad yra skautas ir sukuria laužiuką. Kai tas įsiliepsnoja, tuoj pat būna apsėstas ir linksmybės įsivažiuoja. Zabulis kiša rašaliuką, Rūta atsuka bobelinės ir pavargęs kūnas nesulaukęs prašvitimo griūna į palapinę, tiesa, prieš tai dar pasivoliojęs po jau begęstantį laužą.
Kitą dieną bandom futbolą. Iš pradžių pagalvoju, kad sveikatos nėr, tai gal ne, bet po to prisijungiu. Po to maudynė Nėryje. Jėga. Kažkas sako, kad yr fūlės turnyras ir reik registruotis. Tai registruojam VOVOS pagrindu sudarytą komandą "Lučė Spirdulys" ir jau pirmose rungtynėse sukalam Robio komandą 3:1. Truputį pailsėję stojam prieš Zabulio "FC Slyvukai". Ir nors ir sunkiau, bet po vienintelio Doncės įvarčio įveikiam 1:0. Varžybų direktorius sako, kad mes jau finale. Mes sakom, kad važiuojam į Vilnių ir žaidžiam finalą 7tą valandą. Deja iš Vilniaus grįžtam tik pusė 9ių ir tenkinamės 2 vieta. Klausau Lagaminų. Patinka. Po to įvairi chujnia iki Frekenbokų. Frekenbokai pradeda smagiai. Tributas mum su Janu, Doncei ir aišku FC VOVAI. Doncei labiausiai patinka "serbSKA", man "Jurgai" ir Zabulio viskis:)
Po koncerto laužas, Joanos šašlykai, bobelinė, muštynės, kitas laužas, niūrus metalistas, Jolka, rytas, miegas..
Kitą dieną bandėm autobusu, bet tas pilnas, tai sėdėdami sugalvojom festivalį "Pajauta", kuris garantuotai turėtų pasisekimą :)
Po to bandėm tranzuot - sumeškeriojom čimodanus, su kuriais sutarę, kad už peregrūzą metamės mes keturiese važiuojam į Vilnių. Su ilgu išsiskiriam pašiluose, o su mergaitėm Aguonų stotelėj.
Va tep va buvo savaitgalį:) Ačiū Janui, Rusnei ir Rūtai už savaitgalį, Doncei už pakvietimą, nuotaiką ir gimtadienį, Stepui ir Zabulei už tūsą, Joanai už šašlyką, Kairiui už šokius, čimodano chebrai už parvežimą ir visiem kitiem, kas šypsojos..