" /> paulius: Diciembre 2005 Archives

« Noviembre 2005 | Main | Enero 2006 »

Diciembre 21, 2005

rytinis laiškas

labas rytas! :) klijavau dar ta kursini vakar. tingejau jau aprasinet, tik diagramas sumeciau ir nusprenziau pailset. kazkur apie 6ta priguliau. pries tai kaip zinodamas kokius 4 zadintuvus nuo 8tos kas 5minutes nustaciau. ir bandziau snustelt. is kart dar nesigavo:) bet po kokiu 20 minuciu, kaip trukau... :)
paskui tik "pipiripipi pipiripipi". jau ir keltis. akys neveikia. niekas neveikia. issijungineju zadintuva.. dar 5 minutes.., po to dar... jau gana.. nes jeigu ne dabar tai niekada :) po to virtuve, virykle, puodas, arbatinis, grikiai, sriuba, kava, cigarete ir vel i darba, tik dar laiska parasysiu tau :) oi, tikiuosi paskutine tokia naktis. pabaigsiu, nuvesiu, paduosiu, kazka papasakosiu jei reiks. ir tikrai zinau troleibuse ne karta atsijungsiu, bet grizdamas vistiek dar i ikiuka ir raudona utenos arba svyturio stipriausia viena nusipirksiu, kad ilgai nesikankint ir skrisiu vel i miego sali:)
iki kito karto... :)

Diciembre 15, 2005

atostoga

jau ketvirtas vakaras Alytuj. nieko neveikiu, tingiu, peržiūrinėju filmus. pavalgau. dar peržiūriu. sakiau jau šiandien mokinsiuos. darysiu kursinį, bet dar nepavyko. rytoj labai stengsiuos prisiverst. bet labai šitas naujas sesės kompiuteris pramuša ant pramogų ir kai sesės nėra, galima čia palandžiot ir rast visokių dalykų:

sesei patinka ne tik FC VOVA, bet ir Alytaus griežtojo režimo pataisos darbų kolonijos futbolas
futbolas1.jpg
futbolas2.jpg

dar radau nuotrauką iš vienos iš Alytaus mikrūškių, kurią kažkada norėjau padaryti :)
mikriuke.JPG

dar buvau pas Povilą. arbata, sausainiai, pokalbis. taip po to gerai buvo ant dūšios...
naktys tik užpisa, nes atsigulus prasivartau iki kokios antros valandos kol užmiegu, o prabundu puse devynių nors tu ką...
laiškai iš Valkos irgi karts nuo karto ateina, nesiskundžiu. talino kolega irgi parašo, pasakoja, kad darys ziną apie Estijos pankroką ir prašo parašyt apie turą. kas patiko, kas nepatiko...
tokia vat atostoga.. ryt vėl namo į Vilnių. paskutiniai du egzai ir kursinis ir vėl atostoga. ir gal į Valką...