" /> paulius: Abril 2005 Archives

« Marzo 2005 | Main | Junio 2005 »

Abril 25, 2005

kaklaraštis

plattsburgh.gif
šventė gi. kolega grįžo. puošiamės.

Abril 22, 2005

mama papasakojo...

... dabar drebu. akys užtemo...
nieko nebenoriu...
...ir pridūrė: "gerai, kad vaikas liko gyvas..."

Abril 14, 2005

Expert systems: forward chaining, backward chaining

Pasirinkau tokia tema referatui. Prisisinciau infos.
Labiausiai zaparas del Duomenu baziu ir del to, kad Darius neparaso nieko apie rusi, kuri reik isnuomuot ir pradet undergrounda alytuj.
Siandien taip.
O rytoj:
Noriu paklausyt Ballast. Labai.


Gal dar i kina siandien. vis gi nebuvau ne vienam festivalio filme. tai tada lekiu! Oi!

Abril 13, 2005

ant krašto

zajabys jaučiuosi, nepaisant neparašyto kolio ir namų darbo.
Už 9 minučių jau ir kitas kolis. Ir vėl nemoku. Ir namų darbų neturiu... Bet vistiek zajabys jaučiuosi. Gal dėl zajabys su denisu sumeistrauto ir pagaliau tvirto stalo, gal dėl to kad trečia diena be nuodų. Ir labai žvaliai jaučiuosi. Gal dėl to, kad čelsis išmetė bajarną... Bet labiausiai gal dėl to, kad buvau pas Vilmą, o gal ir ne. Šiaip, kažkaip viskas taip zajabys pasidarė nuo tada, kai pečka iš šalčininkų girtutėlis grįžo ir visokių šposų prikrėtė ;)

Tai gerai, kad tau gerai, pauliau...

Abril 11, 2005

kodel vėl viskas apsivertė?..

..gal dėl to, kad ketvirtadienį kovoje nukentėjau nuo kasteto.
..gal dėl to, kad penktadienį sutikau Renatos mamą, kuri labai jau gudriai mane užparino.
..gal dėl to, kad norėjau pasitikrinti jausmus.
..gal dėl...

Dėl vienos ar visų priežasčių vėl atsidūriau saulėtekio 25-403A, o gal B.. Keistas apie valandą trukęs pokalbis. Daug nenatūralaus juoko. Vos laikiau ašaras. Supratau, kad vis dar JĄ myliu...

Abril 4, 2005

nesugalvojau pavadinimo

kazkaip viskas po truputi keiciasi. uzejau i savo fakulteta po dvieju savaiciu pertraukos. miela.. pasiilgau.. nors ir trumpai, bet destytoja viska paaiskino, dabar belieka tik USE CASE diagramas braizyt. Biski jau net univere atsokau nuo lietuviu kalbos. Bandai suformuluot klausima, jis gaunas pusiau angliskas, pusiau lietuviskas.

Dar supratau, kad pavasaris prasidejo. Uneivere mazai zmoniu. I paskaitas maksimum penki ateina is 20. Nuraminau save, nes buvau uzsiparines kai nuo WASTED iki EJECTIES koncertu taip ir nedavaziavau iki profkes ;)

Buvo atvaziaves Saulius. Trumpam, bet vis linksmiau. Nors siandien ir taip linksma. Su kolega pasivaiksciojom.
Kazkaip isejas batareiku sukaitau, tai ekspromtu sortus teko humanoj pirkt. pataikiau ant laimingo pusvalandzio galo, tai griebiau greit pirmus ir pirmyn!
Dar maike juokinga raudona radau mamos idetam krepsi, tai irgi uzsimeciau. Kazkaip keista. Einu gatve su sortais ir maike, o kai kas dar su striukem varo. Tai kontrastas gaunas ;) Bet man karsta jau. O ka padarysi.
Cia taip viskas byra, liejasi. Daug nutikimu per sias dienas. Nuo penktadienio pagerimo, sestadienio futbolo, iki sekmadienio vegan cafe. geras savaitgalis!

Aciu uz demesi.