tumblr series of tubes:

>>

« karai, katės, kosmosas | Main | kaip susiinstaliuoti mailvelopę firefox'ui »

Abril 23, 2013

are experiences

vienas iš trumpų parlėkimų, kai sekundės juntamai slysta tarp pirštų.

-- nusileidžiu į angarą, kur čiobrelių chėbrytė užeinančius vaišina juoko dujomis ir kuria filmą apie laimę.
-- daktarės passatas, smagus koncertas, kuriame los turbos grojo gražiai, o švedai per priedainį užbliovė nevaldomai, bliovėm atgal iš laiptinės, labai juokinga.
-- lauders vis dar zjb, mėtinis švedų likeris pas bjaurūną, parkavimosi ypatumai. pogo yra toks bottom-of-the-food-chain kabokas, kurio didžiausias privalumas yra lokacija duobėje. dvigubų po dvigubą, suši akvariumas, guvus vadybininkėlis, kažkodėl pusvalandį su mumis šnekėjęs angliškai, 'tai gero vakaro', susigūžt ir į kalną.
-- saulėtas pagiriotas rytas, leathermanu traukant šypus iš žieminių padangų, našyvkė su kietumo ženklu, v. pasakojo apie darbą londone, vibratorių fabrike: nešė juos iš darbo ir pardavinėjo skvoteriams.
-- važiuot į saulėlydį, vanduo, bebrai, labai juokinga.
-- kadangi važiavau į bičiulių gimtadienį, dovanojom frankenkarpį -- už litąšemvieną nupirkom vytintą plekšnę bei lašišos galvą ir susegėm grafke. uždavė vakaro temą, 'gleivienė'. monikos sandėliukas mėnulio šviesoj.
-- daržo darbai, greit prasilėkt dviračiu per dulkėtą miestą, dilgėlės vazone, prigert kavos ir neatsikvėpiant tiesiai į naujininkų kalną, naktis iš penktadienio į sekmadienį baigiasi, oro uostas, patinka į berlyną įvažiuot traukiniu ir atsibusti ties spandau.

Posted by kpmg at Abril 23, 2013 9:09 PM kaip.tik.ten

Comments

Post a comment




Remember Me?