tumblr series of tubes:

>>

« sht mntn | Main | looting and burning »

Mayo 31, 2010

vaikiukai

...galvoju, ant kiek ta "think of the children" beprotybė jau tapo komodifikuota preke. net nekalbu apie drąsiaus kebabiukus, violetines vėliavėles prekybos centruose, tele2 "tėtukas tave myli" plakatus ar mūsų sugalvotą sveikasvaikas.lt naują reklaminį šūkį "sveikasvaikas.lt -- ačiū už laimingą vaikystę!". čia šiaip, medijos haliucinacijos. vaikų pornūchą akivaizdžiai mėgsta net didžiosios muzikos kompanijos.

ką galvoja patys vaikai, niekas [kaip paprastai tokiais atvejais] neklausia, o bet savaitgalio eigoje kilo klausimas: jei vaiką mušti lietuvoje yra teisėta ir socialiai priimtina, ar legalu mušti vaiką guminiu vibratoriumi? jei ne, kokio ilgio vibratorius jau tampa gumine lazda, kuri lietuvoje gal ir žostkokas būdas auklėti vaiką, bet dar nėra blogiausia? o jei muši vibratoriumi, bet jo nerodai?

šita tema mane šiek tiek brūžina, nes a) tai yra akivaizdus politinio/socialinio/ir netgi finansinio kapitalo krovimasis iš žmonių kančių, b) pedofilai nėra tik nepažįstami iškrypėliai su ilgais odiniais paltais, kuriuos neva reikia pašalinti, ištrinti ir jų nebebus, nee, tėtukas kur kas arčiau, ir šitas testosteronu persunktas marazmas tik skatina vaikų hiperseksualizavimą bei maskuoja tikrą, žiaurų ir pasikartojantį bei nebūtinai seksualinį smurtą šeimose.


čia variacija madinga ir nuvalkiota tema, bet negalėjom atsispirti pagundai palikti tokį įrašą priešatominės slėptuvės bibliotekoje.

Image014_knyga.jpg

Posted by kpmg at Mayo 31, 2010 6:53 PM kaip.tik.ten

Comments

hahah ha
bažnyčios praeitis :)
gražu, negaliu atsižiūrėti.

Posted by: m at Mayo 31, 2010 10:07 PM

aš tai nemanau, kad gražu, manau, kad tai gross overgeneralisation. bet atsukom šitkoro patranką prieš nemėgstamą instituciją ;)

Posted by: opit at Junio 1, 2010 10:31 AM