tumblr series of tubes:

>>

« savaitės citata, | Main | stūgt »

Diciembre 20, 2009

bokšteliai

senos naujienos, bet nežinau, kiek lietuvoje nuskambėjo -- turkijoje tv apie tai vis dar kalba valandų valandas, o turtingi turkai atsiiminėja pinigus iš šveicarijos bankų.

fucking awful. šalis, kurioje iš viso yra keturi netransliuojantys minaretai, ir norima pastatyti dar du, leidžia sau patikėti tokiu marazmu:

In a recent televised debate, Ulrich Schlüer, a member of Parliament from the S.V.P., said minarets were a symbol of “the political will to take power” and establish Shariah, or religious law.

my ass. kiba publika po kone dešimties metų vis dar bijo sufabrikuoto karingojo islamo?
galima pagalvoti, kad rk bažnyčia, kurių bokštų pilna visa europa ir ne tik, tikrai yra demokratiška struktūra, nesiekianti politinių tikslų. geltonos mcdonaldo arkos nėra amerikietiško imperializmo simbolis, o ne.

iš viso, po kelių praeitų šimtmečių islamo pasaulio bei vakarų istorijos tokios žinios yra šlykščios. nuo karingosios krikščionybės aka kryžiuočių iki kišimosi į musulmoniškų šalių vidaus politiką iki kolonizavimo iki dvidešimto amžiaus -- kai dėl strateginių [izraelio] interesų buvo kurstomas irano-irako karas ir abiems pusėms tiekiami ginklai, kai vakarai instaliuodavo sau patogius diktatorius ir juos nuversdavo, kai būdavo nebe taip patogu, susapnuodavo neregimus masinio naikinimo ginklus ir to pakakdavo okupacijos pretekstui, svetimose teritorijose įsiveldavo į nuotolinius karus su savo priešininkais, kol žmonės afganistane nebemokėjo nieko kito, tik kariauti, aš visur čia tingiu ieškoti linkų, bet o toliau -- klusniai iki šiol ignoruojami kurdai, halliburtonas ir kitos naftos kompanijos eina paskui jav kariuomenę, turkijoje (! kebabai ir ayranas !) statomi burger kingai ir gausiai vartojama kokakola, izraelis naudoja neleidžiamus cheminius ginklus prieš civilius, jav patys tiesiog pameta vandenilines bombas vandenyne, bet kitiems negalima turėti net reaktoriaus, du dangoraižiai yra pakankama priežastis pradėti eilę karų, bet chevronas, palikęs černobylio eilės ekologinę katastrofą ekvadore, iki šiol nelabai už tai nubaustas.

ilgus metus pardavinėti arabų šalių jaunimui televizinius įsivaizduojamo gyvenimo sapnus, supisti klimatą, kuris kur kas greičiau susipisa šalyse, ir taip turinčiose problemų su vandeniu, visaip riboti imigraciją į savo jaukias, saugias ir nutukusias nuo pervartojimo šalis, o jei tai jau atsitinka, įrašyti į konstituciją draudimą pasistatyti keletą bokštelių?

suprantu, kad šveicarija yra "neutrali", bet jei jau kalbame apie simbolius, tai čia yra neblogas.

debilizmas. nekeista, kad lietuvoje džiaugiasi vietiniai patriotai.

Posted by kpmg at Diciembre 20, 2009 8:34 PM kaip.tik.ten

Comments

oi oi kaip pirstu akin ir labai panasiai , kaip ir viskas mano galvoje ir ant sildies guli. noris net kur miska nuejus kiek tik plauciai isgali issirekti.

Posted by: zhala at Diciembre 20, 2009 11:53 PM

joa, skaiciau apie tai ateisto bloge. nesuprantu, kodel islamas turetu buti isskirtas is kitu religiju.. man visos nepatinka vienodai.

Posted by: elena at Diciembre 21, 2009 1:34 PM

Man šitas nekiek nebuvo nuskambėjęs, tik iš tavęs ir sužinojau.

Posted by: tczy at Diciembre 21, 2009 2:07 PM