tumblr series of tubes:

>>

« skaičiau čia kažkada | Main | re: knygos »

Octubre 25, 2009

bazė

po trijų mėnesių bastynės ir buvimo be vietos: iš darbo į mišką, iš miško į tranzo diskoteką kitame miške, tiesiai iš ten į barseloną, grįžimas ant kaimynų grindų, savaitės supuvusiuose rūmuose, po tris dienas keturiuose svetimuose miestuose, dešimt dienų stambule su šešiais turkais, savaitė pas vieną prietelką ant grindų, dar savaitė pas randominius gerus žmones [čia tokių daug].
patirtis puiki, nors metų nebe aštuoniolika: connecto, virtuvės ir kambario su durimis visgi norisi. meteorologiškai taip ir neįvykusi vasara, šilkografijos vasara, seniai lauktos taikos vasara, laisvo kritimo, logistikos ir neatsakomybės vasara, derlinga vasara, ilga vasara buvo ilga, ilga vasara ką tik baigėsi su pilna skarda keptų kaštonų.

kastonai.jpg

aha, urvelis. vietinių ūkininkų turgus šalia -- kaymak, mercimek, biber, kastane, ruka ir visa kita, kas skanu. dar netoliese yra "apache café", kurią daro bičiukas, įsitikinęs, kad yra indėnas. turi džipą su avikailio sėdynėmis, gyvena vigvame kavinės kieme, turi tris sūnus: Vienišąjį Vilką, Jaunąjį Vilką ir Protingąjį Vilką. wirelessas prisijaukintas, knygos sukrautos į krūvą, šaldytuvas apgyvendintas magnetukais [blip to c9f!]. dar mano gatvėje yra kepykla, jie turi tokią humansize krosnį ir šalia jos guli krūva riestainių, jei tą rytą turi pakankamai sėkmės, tai gauni karštą. a stroke of luck, a softer world.

išėjus iš fakulteto:

pasauliokrastas.jpg

kai išsileidžia oras, būna flatcat:

flatcat.jpg

Posted by kpmg at Octubre 25, 2009 11:10 PM kaip.tik.ten

Comments

Humansize krosnis. O_O

Posted by: tczy at Octubre 26, 2009 12:50 AM