tumblr series of tubes:

>>

« savaitgalio švieselės | Main | the black cat »

Septiembre 15, 2008

still we define ourselves by consuming shit

...bo valgyti mėgstam.

kai ruošėmės tranzuot į prahą, sakiau sukeleiviui, kaip ten pilna kiniško maisto ir šiaip šlamšto krautuvių su nepažįstamais produktais - skylių, kuriose galima šiaip ateiti, kuistis ir spoksoti. sakiau, kaip pas mus tokių nėra ir trūksta.
o vakar, kaip tik eidama iš turgaus, radau ką tik atsidariusią. very chinese. dirba kasdien nuo 6:00 iki 21:00, prižiūri tokia tvarkingų malonių kinų porelė, visokie sojos padažai, dumbliai, bambuko ūgliai, grybai ir ultimately strong engrish.
dar gan senokai yra krautuvėlė jakšto gatvėj, prieskoniai ir ankštiniai, tik man burtažodis "ajurveda" skamba juokingai. labai džiaugiuosi, kad žmonės sugalvojo tokį daiktą, bo idėja supūti ir palikt po savęs tūkstančius mažų plastiko gabalėlių vien dėl to, kad esu patelė, niekad nepatiko.

vakar labai neblogai pasėdėjom ant kiemo su kaimynais. šokiai virtuvėj iš ryto, žalia sriuba, "jeruzalė!", barbekiu, keptas ant laužo baklažanas valdo pasaulį, alus, "kepam popierių", mergos leidžia hitus iš youtube ir šoka kieme, naktinis traukinys.

Posted by kpmg at Septiembre 15, 2008 1:43 PM kaip.tik.ten