tumblr series of tubes:

>>

« eismas | Main | krušmata! krušmata! »

Noviembre 13, 2006

blogai ir geriau

apie kiną.
buvau pažiūrėt axx festivalio, nes "o gal bus geriau, gal maloniai nustebins, gal nebereikės sakyti "nu, kaip lietuviams tai neblogai", gal." nė velnio. daugybė konceptų ir mažai idėjų. kurti filmą tam, kad pasakytum kalambūrą? apie dročinimą į sūrį ar koksą ostijoje? nejuokinga. "ostija" man išvis koktus filmas pasirodė, su šleikščiais rėmėjų produktais stambiu planu (gangsteris geria kavą iš popierinio starbucks puodelio, ė, nereikia taip.) bei perspaustu montažu, neva tai turinčiu nuslėpt prasmės nebuvimą.
dar dauguma kūrėjų pereksploatuoja naujai atrastus rusiškus keiksmažodžius bei "amelijos" stilistiką.
visi du malonūs momentai - tai david bowie "ground control to Major Tom" ramanausko absurde, bet tik dėl sentimentų edvuko mašinos playlistui, bei "bausmė" - imo vienintelis stiprus filmas, kažką prakrapštęs.
urgzt urgzt. aš suvokiu, kad tai, kas tikra ir įdomu, slepiasi dailioškės studentų harduose arba už flasho internete, bet vistiek gaila. nes šeštadienio naktį mačiau, kaip kitiems sekasi.
"midnight", kuriame keistai limpa poe eilėraštis, gybe! bei plastilininiai baisuokliai.
filmas apie kerėplas, mėgstu tokius, šitas apšvietė tai, apie ką aš jau seniai galvojau - mažyčius momenčiukus, ką žmonės daro laukdami, kai lieka su savim.
slavekas šūdas, "what can be more stressful than brunettes?" klausia "stressless", juodi balionai virš miesto, šampano kvapo oras ryte po nakties, dar daugybė kadrų, atvirų pabaigų ir dialogų, nebepamenu.

pramiegojau gal du, nesuprantu tos "nakties magijos logikos", kodėl nuo 23:00 iki 07:00? gal geriau nuo 17:00 iki 01:00? gal kas nors supranta, tai paaiškinkit :)

Posted by kpmg at Noviembre 13, 2006 12:49 PM kaip.tik.ten

Comments

bausmes blog'as http://www.priot.lt ;)

Posted by: azero at Noviembre 13, 2006 5:24 PM

ei, jei kas nurausit "vidurnakti", prasau, labai prasau, praneskit man ( luk a hardcore.lt ). czia Pas Mus jo nerodo:(

Posted by: rou at Noviembre 13, 2006 9:53 PM