tumblr series of tubes:

>>

« žvėrys, ne žmonės | Main | pragaro varpeliai »

Junio 5, 2006

buvau linksmam koncerte

vakar.
linksmas tuo, kad pankrokas geruoju būdu, px, svarbu kad groja, negarsinti būgnai, privalomi pagėrimai tarp dainų.
linksmi dalykai buvo:

- kurį gabalą grojam?
- "bilekokį".
- ką?
- "bilekoks"!
..any key :)

- juokiausi iš pankroko scenos kaip the new left, kaip gi kitaip gali būti, kai groja grupė "lenino prospektas" ir veikia tokie veikėjai kaip pionierius ir trockis.
trockis vėliau parduotuvėje varė kažkokią programą su apsauginiais, gailėjaus, kad gėriau alaus ir buvo nedrasu prisikišti pilnas kišenes sūrelių.

- absoliučiai didžiąją dalį koncerto prasėdėjau skersai gatvę esančioje aludėje, tai kaip ir nevisai buvau, bet mačiau šį tą:
- šalia kontoros esančios Įstaigos Direktorių, tokį orų, panašų į seann'ą connerį, su juodais antakiais. pankroko koncerte? manau, nebent jei jis yra g tėvas :)
- šveicarų mačiau pabaigą, bet labai patiko vokalistas, manau, iš kapo prisikėlęs bukowskis būtų geriausias apibūdinimas, ir gitaristas hobito frodo veidu.

- kažko ieškojau pankroko tematika šiandien, radau lietuvos grupių katalogą. pasirodo, vienintelė grupė lietuvoje, grojanti electro punk, yra sportas.

Posted by kpmg at Junio 5, 2006 1:55 PM kaip.tik.ten

Comments

jmen fous tai nerealus. vokalistas - zimovkes analogas is veido. alu pila greit ir daznai. kaip bebutu keista pataike rekt dainuot klykt. isvis jie tokie idomus. vienas is isvaizdos stereotipiskas meninkas. dziaugiuos labai, kad to punk pas juos minimumas buvo. chaosas geraja prasme. grizau namo, pasileidau the locust ir sypsojaus.
va cia tai grupe

Posted by: elena at Junio 5, 2006 3:08 PM

skaiciau apie gera priedaini is koncerto kaune:
"eikit naxuj is koncerto / aaaaaa-haaaa"

Posted by: pumba at Junio 5, 2006 7:00 PM