tumblr series of tubes:

>>

« dėl ko inkščiu jau kelintą kartą | Main | korektūra »

Abril 6, 2006

raktai mobiliakas piniginė

čia, sako, tokia mantra korėtoms smegenims, kai reikia kur nors eiti ar iš kur nors išeiti. trys reikalingiausi daiktai, kurių apsičiupinėjimas jau tapo refleksu.
japonų mokslinykai sukūrė naminį robotą, kuris prieš išeinant nuskanuoja tašėje esančių daiktų rfid tagus ir pasako, ko nepasiėmei.
he, gal jau greit išsipildys daiktų-krovimosi-paskutinę-minutę momentų svajonė apie piniginę, kuriai galima paskambinti ;)

Posted by kpmg at Abril 6, 2006 3:16 PM kaip.tik.ten

Comments

aš kartais norėčiau pamajakint raktams

Posted by: geniuz at Abril 6, 2006 10:59 PM

O aš jau instinktyviai nepatogiai jaučiuosi, kai išeinant ko nors trūksta kišenėse (rakto, piniginės ar mobilaus). Tiesa, neperseniausiai naują mobilų įsigijau, kuris ir mažesnis, ir lengvesnis už prieš tai turėtą, tai kol nepripratęs, pastoviai paranojinu, kad pamečiau ar namie palikau :-)

Posted by: Pawka at Abril 7, 2006 11:14 AM

aha, kiekvienas siu atributu netgi turi savo atskira istorija. Kiek kartu pametei/keitei pinigine, raktus, mobiliaka? Kiek kartu ju pasigedai? Kiek kartu jie isgelbejo situacija ir pan.? :)
Trys svarbus fetisai: komunikacijos, mainu
ir asmenines laisves/saugumo simboliai.

Visai neseniai pastebejau idomu dalyka apie pakabukus raktams. Vaikysteje galvojau, kad pakabukas yra papildomas simbolis, padedantis isreiskti individualuma, veliau supratau, kad jis labiau reikalingas tavo paties demesiui atkreipti, kai ieskai raktu. Atrodo, kad niekad nemegau pakabuku, kadangi jie uzima papildoma vieta kisenese, tad kad greiciau surasciau raktus ieskau viena is ju, o ne visus. Labai paprasta - tiesiog ieskai rakto, kuri laikai pakabuku:)

Posted by: 11Y4 at Abril 7, 2006 3:57 PM