tumblr series of tubes:

>>

« sleep in public spaces | Main | apie referendumus »

Noviembre 21, 2005

nuostabiais laikais gyvename

džordžas bušas spaudžia ranką robotui
albertui
su einšteino galva. sick. čia dar viena viešųjų ryšiu ikona, kaip, pavyzdžiui, daužantis batu į stalą chruščiovas ar kalakuto išgelbėjimas per padėkos dieną, bet daug radikaliau. ne, spausti ranką robotui su alberto einšteino galva, tikrai nuostabūs laikai, neprisipisi :)


capt.apec82811181504.south_korea_apec_apec828.jpg

Posted by kpmg at Noviembre 21, 2005 10:56 PM kaip.tik.ten

Comments

pauspaudimas paspaudimu, ir džordžas kaip džordžas.
o vat robotas su einšteino galva - tai jau laikai.
taip ir įsivaizduojų tokį robotų parką iš funkcionuojančių įžymybių lėlių - einšteinas (jau turim), elvis presley, chruščiovas ir karalienė elžbieta, būtinai karalienė elžbieta.
o po to tai bus nebe parkas (kaip zoosodas, kaip madam Tussaud muziejus - susimoki ir gali dairytis), o commodity - robotai, supantys mus, privalės turėti atpažįstamus veidus, kad būtų labiau user-friendly. ir tu turėsi rinktis tarp marijos kiuri ir nielso bohro, o ružavos mergaitės tampysis paskui save britney spears. o sumanūs cinikai pokštaus, išleidę į gatvę būrį malfunkcionuojančių paksų.

radio show klestėtų.

Posted by: ktb at Noviembre 21, 2005 11:55 PM

postmodernus freakshow

Posted by: Merė Raili at Noviembre 22, 2005 10:19 AM

prisimenant ateitį.
šiandien kauno dienoj perskaičiau f.bondarčiuko filmo 9-oji kuopa recenziją, kurioj jis buvo lyginamas su apocalypse now ir net kelis kartus paminėtas bodriljaro komentaras apie tai. šyptelėjau pikčiausiai per praėjusį mėnesį. cituoti bodriljarą masinio durninimo priemonėse, imho, yra dar bodriljariškiau, nei visas bodriljarinių paradigmų pasaulis, khkh.

Posted by: frau at Noviembre 26, 2005 12:21 PM