tumblr series of tubes:

>>

« popiečio rezoliucija | Main | pyp »

Junio 27, 2005

ilgiausias

savaitgalis! pro smelkimosi-kaip-vaiduokliams-per-tvoras ketvirtadienio nakties, pankroko stroikėje. su elektriniu pjūkliuku ir plaktuku. nukirsti korporacinei hidrai dar vieną galvą.
statant rastamanų tualetą - kreivą kaip programerių statomas namas, su kitą ryta prisimintu pamirštu skersiniu, bet su che guevaros kaliause ant stogo bei galimybe naktį įlįst į duobę, slėptis ir žaisti nindzes.
greitas šliaužimas pieva nuo tamsios šimtakilograminės grėsmės, askaridės - kažkas mane traukia iš krūvos apačios, veidu per žemes, apibėgt aplink scenos karkasą nenupuolus - "bet juk aš po keturių alaus", lūžtantis beržas rūstus įspėjimas, "saulė šįryt nepatekėjo, dūra malalietka", nutylantys dūdelės garsai ir nulinkstantis fleitistas, bulvės statybiniame šalme, tas žygio veidas, dantimis ir nagais krapštant kumpį iš plastiko, "taigi, džo, gavosi, kad už dyką šūdo prigėrėm", paskutinis alus ant viniuotos lentų krūvos po tvarto pastoge, impresarijus, deginantis šiaudinį bybį, atbulinis stagedivingas, migio ant šieno susikasimas, 12 h miego per keturias dienas, "jei žiūrėsi į mėnulį lėtai, pamatysi, kaip jis kyla", zombiai tvarte po siūbuojančiu prožektoriumi, smėlio dėžės matavimas šeštą ryto pliaupiant lietui, neapibrėžto gylio upė, smingančių kolegų žadinimas nudrožtu degtuku, šuns snukis burnoje sekmadienio rytą, kaip pastatyti degantį namą?

bu. puikiai. patikėk manim(c) :)

Posted by kpmg at Junio 27, 2005 5:12 PM kaip.tik.ten

Comments

na va. gerai, kad bent prisimeni;) as kadangi neprisimenu tai man jis trumpas pasirode:)

Posted by: BOMZe at Junio 28, 2005 7:26 PM