tumblr series of tubes:

>>

« prisikarksėjau | Main | tamsūs langeliai »

Mayo 28, 2005

penktadienis: viskas tiesiog nuostabu

blogiausia gero penktadienio vakaro pradžia: tvarstytis koją korporaciniame tualete ir girdėti, kaip atkaukši moteriški kulniukai :)
dviratės. gražiausia buvo stebėti, kaip jie mase atvažiuoja konstitucijos prospektu: vadybininkai su usb raktais ant kaklų, našyvkiuoti pankeliai, mokslinykai, visiškia netikėti realūs žmonės, skeiteriai iš šveicarijos, bedančiai skustagalviai vaikai. imho, labai pavykęs.
įsiprašau pas augį ant štangos iki kaboko, paskui kalvarijų načnykas, kompiuteris, užsiparinu, kad nieko doro nedarau, degalinė ir suoliukas prieš dangoraižius.
labai gerai eiti su prietelium eiti per miestą pribaiginėjant butelį ir parinant apie tai, kad nuorūkas reikia dėtis į kišenę.
penktadienis: visiems tiesiog nuostabu, per liuką išlindę žviegia išsišiepę skustagalviai.
užupio kiemo jazz: ne, nesakau, kad tai blogas renginys, nors pirmieji buvo nuoširdesni ir mažiau rėmėjų pompos. jie ten moka padaryt, kad būtų sklandu ir groovas, bet gaunasi gražių ir sėkmingų licėjaus absolventų masovkė, tokia labai this way. o svaro deklaratyvumas mažumėlę vimdė. galima ir taip, bet smagiau buvo matyt, kad namo mane parveš mechaninė priemonė ir pavargę žmonės.

Posted by kpmg at Mayo 28, 2005 6:46 PM kaip.tik.ten

Comments

ech... jofana, tik isvaziuok ir praleisi tiek daug smagiu dalyku... tika perziurejau varshuvos CM fotkes vakarykshtes... smagus vaizdas :)

Posted by: tamole at Mayo 28, 2005 9:51 PM

Čia kelios mano mobloginė criticalmass nuotraukos: http://flickr.com/photos/moxliukas/tags/criticalmass/

Posted by: moxliukas at Mayo 29, 2005 12:12 AM

nors ir labai smarkiai prijaučiu dviračiui, bet skubėdamas į ligoninę su svarbiu reikalu, ir kaip tik užtaikęs ant šitos akcijos [kažkur ties šarūno viešbučiu] sukelto kamščio, likau velniškai užsiparinęs + praradau gerą gabalą valandos. ir tada man ši akcija neatrodė, kad tai geras sumanymas. ir kažkaip, iš šalies, labai viskas chaotiškai matėsi, imho.

Posted by: nezinomas at Mayo 29, 2005 9:46 PM