tumblr series of tubes:

>>

« naktinis diy | Main | PhidgetLED-64 »

Mayo 26, 2005

frontas

ėė, kolegos, kad jūs žinotumėt, kokia esminė vertybė yra važiuoti dviračiu namo po trijų butelių alaus. vis dar tiesiai ir teisingai, bet jau truputi quake'as ir navigacija skolintu žemėlapiu, kur protas žino, kad stabdžiai sudilę, bet rankutės sako "px, sustabdysim", o nugaros smegenys sako, kad vasara, pankrokas ir kompiuteris ir viskas eina ir nauja motyvacija ryte lipt iš lovos, ne tik noras nusimyžt.

Posted by kpmg at Mayo 26, 2005 11:13 AM kaip.tik.ten

Comments

he he he, atsargiau :)) žinau kaip tai yra gerai - man irgi atrodė, kad vis dar tiesiai: dvicentimetrinis randas ant smakro penki metai kaip neužgyja, ir lūpa iki šiol persikreipusi :))

Posted by: v. at Mayo 26, 2005 11:40 AM

as vakar irgi panasiai vazevau... vaziuot tiesei nebuvo sunku, sunkiau buvo per parka lekt, kur tamsu kaip (cia kox nors tamsus zodis)... uzh keliu simtu metru matai kaska biski sviesesnio nei juoda ir mazdaug taikai i ta puse... blogiausia tai kurnors ant kokio akmens ar pan uzhlekt... reik tvirtai laikytis... ir melstis kad padangos atlaikys...

Posted by: tamole at Mayo 26, 2005 1:44 PM

uhu, pernai metais, tiesiai ir teisingai, kol nereikejo staigiai apsisukt :)

Posted by: nezinomas at Mayo 26, 2005 1:51 PM

toks pasivazhinejimas kazhkada po mokyklos kainavo naujas kelnes ir nubrozdintas alkunes;)

Posted by: brb__ at Mayo 26, 2005 4:59 PM

negeriantiem, bet norintiems patirt kažką ekstremalaus, siūlau išbandyt vairavimą sukryžiavus rankas. poveikis toks pats kaip girtam. išbandyta praktiškai :)

Posted by: Merė Raili at Mayo 26, 2005 6:55 PM