tumblr series of tubes:

>>

« anarchonaktiniai | Main | pikselių atmatai »

Mayo 2, 2005

take one do

šeštadienis, 6 ryto, mažai miego, načnykas, šokolado, trasa.

seseliai1.jpg

pasvalys, pereinam sieną, baikeriai: mane automatiškai nurašo ir sako sukeleiviui: "važiuoji su boba? aš su trim":

baikerio bobikes.jpg

lekia į sezono atidarymą rygoj, vaišina grants viskiu, meta kamštelį pro langą - "antras butelys".
aplinkkelis, salaspils, jaukus alaus degustuotojas, kuris prisilenkęs prie radijos klausosi ledo ritulio varžybų ir važiuoja taip, kaip net man atrodo _negalima_.
plavinas, saulė leidžiasi, nieko vidurys ir visiškai tuščias smėlio karjeras šalia didelio gelžkelio tilto. dar truputis, mašinos visiškai išnyksta, tai nusiperkam latviško alaus ir einam į mišką.
visai neblogai, laužo kūrimas ir malkos, išgeri paskutinį butelį pro miegmaišio plyšį ir užsisegi, viršuj - mėnulis, šalia traukiniai ir paukščiai.
6:30, lyja, šalta, nykus latviškas kaimas, paskui dar nykesnis, kolonkė, kavos, šokolado, ir visai netikėtai - zjb latviški pensinykai iki pat siguldos, sako "kaip studentams galiu pasiūlyti alaus", apvežioja po siguldos įdomybes - geriausia yra didelė skylė smėlio sienoj, žiūriu į užrašą ant veidrodėlio: objects in mirror are closer than they appear. magic.

mirror02.jpg

kelias, gastrovoodoo, tas pats rygos aplinkkelis, ta pati didžioji latvijos šiknaskylė bauska.
kažkaip po to namo, greitai ir nebeįdomiai.

svaigikrasots.jpg


...kai važiuoji, nereikia pastoviai persijunginėt iš kanalo į kanalą, iš vienos darbo programos į kitą. nors kiek esi nuoseklus ir gali būti sau. labai gerai nusiplauna digitalinės nuosėdos, kurias pakeičia analoginės kelio dulkės, ir šiaip - verta pakelti šikną vien dėl to, kad pamatytum, koks beviltiškas melas yra vidutinė statistinė masė.

Posted by kpmg at Mayo 2, 2005 10:01 AM kaip.tik.ten

Comments

super :)

Posted by: palivalka at Mayo 3, 2005 7:30 PM