« Enero 2005 | Main | Marzo 2005 »

Febrero 2005 Archives

Febrero 13, 2005

kurortinis

savaitgalis buvo gausus atradimais ir paaiškėjimais.

  • radau atsakymą į klausimą, kuris nedavė ramybės ir kuriuo nedaviau ramybės visą praeitą savaitę: kaip atrodo besisukanti chuinia? generišką chuinią įsivaizduoti sunku. užtat ji sukasi taip greitai, kad detalių nematyti :)
    chuinia.jpg

  • sugyventinis prie alaus apreiškė, kad nulūžusį kirvio kotą reikia iškrapštyti metant jį į krosnį. "taip seneliai darė, o prieš senelius nepapisi".
  • dėl žiurknuodžių. sakė, beskoniai. kita vertus - 11Y4 teigia, kad skonis metalinis. sakau, jei kas atneštų, paragaučiau mažumėlį, grynai mokslo labui.

Febrero 17, 2005

test transmission

  • vakar nuoširdžiai gailėjausi, kad nešokau iš mašinos ir nenuėjau į kiną, nes vakarą prašikau darydama windowsinį kompiuterį nors kiek tinkamu žmonėms gyventi. po galais, jie yra kalti. kalti tuo, kad sukūrė os'ą, kuri laiko tave imbecilu.
  • paduok prašymą į pūlių kontorą. pizdukai.
  • kokią dieną pražiopsojom, mieli prieteliai.
  • šiandien norėčiau būti dviejose vietose:
    etalonų laboratorijoje (antradienį per paskaitą nugirdau, kad tokia yra, dabar primečiau, kad ji kažkur po manimi. hm.)
    briuselyje. nes neseniai supratau, ant kiek aš nieko negaliu be kompiuterio. o tada beliks tik šaudyt į keturiolikaaukščio akropolio langus ir keiktis užspausta gerkle.

future underground

warren ellis apie ateitį:
People are disappointed with the future they’re living in. Since 2001, the refrain has gone up, louder year by year: “This is the future. Where’s my flying car? Where’s my fucking jet pack?” Pre-millennium, we were living in an unprecedented density of imagined futures, and we assumed it was all waiting for us around the corner. And here we are, around the corner, and none of it is standing here.

Febrero 21, 2005

kodėl yra gerai

nes yra atominis sniegas, kakarografas, bobelinė ir skraidantis kilimas, astronomas, kurį galima priversti vaizduoti besisukančią chuinią ir nupūsti iki eilėraščių deklamavimo ant viryklės, nes galima įrodyti, kad kvarkai yra šūdas bei blevyzgoti iki paryčių. nes tenka daryti valgyti krūvai žmonių su keturiais nučiuožusiais fizikais, mokant nulupti ir supjaustyti krabų lazdelę principu "įsivaizduok, kad integruoji cilindrą. maksimum keturi milimetrai".
nes šiandien po 4 metų pertraukos naudojausi mūsų visų tėvu turbo paskaliu.
nes yra chuck palahniuk ir choke (ačiū kwu!) su daugybe cituotinų frazių ("Why do I do anything?" she says. "I'm educated enough to talk myself out of any plan. To deconstruct any fantasy. Explain away any goal. I'm so smart I can negate any dream.") ir gražiai įvilktų idėjų.

ziurknuodziai_ir_spektrografas.jpg
specialiai ve: žiurknuodžiai, mousas ir spektrografo kampeliukas, jė :)

Febrero 24, 2005

liekana

pagirios yra šimtą tūkstančių kartų geriau už ligą.
kai esi pagiriota ir lėta, žinai, kad a)pati kalta, b)praeis, c)visos kitos problemos šiuo metu yra neaktualios ir niekur nepabėgs.
kai esi pagiriotas, praeito vakaro istorijos, baikės ir nuotykiai dar plaukioja visai šalia, linksmybės tęsiasi, kitą rytą taip nebebūna.
kai esi ligonis, esi tik tiek, kiek swap memory lieka nuo fizinio kentėjimo - ergo, esi visiška liekana.
tiek šiandien tiesos.

Febrero 26, 2005

the first image on the web

lhcjuokas.
kaip visada, slashdoto ataskaita ir nuostabieji komentarai :)

About Febrero 2005

This page contains all entries posted to opit in Febrero 2005. They are listed from oldest to newest.

Enero 2005 is the previous archive.

Marzo 2005 is the next archive.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35