tumblr series of tubes:

>>

« pkg_add -r fractorama; | Main | pasisemkime kultūros »

Noviembre 5, 2004

vakarinė makalynė

buvau koncerte.
stovėjau už scenos ir žiūrėjau, kaip kuklūs ir перехуйлосрание хуйлоблядищй tampa еблопидокосими сракоуебищями, ir taškosi kraujais ir ašaromis ant atlikėjų, o atlikėjai apreiškia ant kiek mes esam free to do anything we want ir fall down forever and ever ir come onstage brothers and sisters, ir broliai bei seserys taip ir padaro, parėkauja į apleistą mikrofoną ir neikiek nenori nulipt, gi zjb tas ekshibicionizmas. girtai žostkas emocijų apsikeitimas, turbūt ten visi neblogai tempėsi visiškam katarsy, bet dabar suprantu, kodėl pons garsistas būna piktas ir niūrus ir ištisai rūko ;)
smagu buvo nugirdinėt tuoj koncertuosiantį žygį, saugot jį nuo elektros, girtaut su tronu ir dėdytėm, klausyt, ką kliukas sako apie tikrą pankroką, exploitedai oj oj destroy, saugot oranžines lemputes ir sulaukt deniso delikatesų.
po to - ee - kažkaip mif krikštynos, labai staigiai ne savo vietoj, gal nereikėjo pūst? funny rot - flayeriuose užrašyta kaip funny root, nuo to dar juokingiau - mokyklinis rokelis, daug plaukų želė, kaklaraiščiai, bando priversti kažkokią mergaitę nusivilkt viršų, neranda kabelio ir rėžia nerišlias prakalbas apie tai, kaip per kompiuterius nematom tikrų žmonių. labai netikusi grupė.
sc - geriausia buvo, kai žygis per tarpus tarp dainų bandė peiliu atkuporint skardinę giros, ir pusę koncerto laikė tą atlenktą peilį kumštyje šalia venų kaip moderni giltinė, freakcoras na maxe.
"į kairę? į tą kairę, kur į dešinę, ar į tą kairę, kur iš pradžių į dešinę, po to į kairę?"

Posted by kpmg at Noviembre 5, 2004 1:43 PM kaip.tik.ten

Comments

IMHO tu kazkokia per daug ciniska ir susipainiojusi.

Posted by: boo at Noviembre 5, 2004 5:07 PM

visiems neitiksi, kap saka.

aisku nenulipantiems nuo scenos ir kriokiantiems i mikrafa ir as nepritariau, bet pats tampiausi katarsy ir su vokalistu klykiau dainos zodzius. man neitinka vienas, o as gal darau tai, kas neitinka kitiems. tiek.

Posted by: vaflius at Noviembre 5, 2004 10:25 PM