tumblr series of tubes:

>>

« ką tik nulaužiau liftą | Main | good cells »

Octubre 1, 2004

raudoni buliai ir dideli ožiai

aš tai nežinau, jūs man pasakykit, kokios čia klasės diagnozė: [nuduoti, kad] daug dirbama, daug tūsinamasi, mažai miegama ir mažai mokomasi.
praeitas savaitgalis nuosekliai turbūt liks galvoj, atsimenu tik nesibaigiantį grupių šėrimą šeštadienį - jaunų ir naglų muskatų, lazerių, vilkų ir nx temų, aptaškau kažkurį dėdytę ėdalu, gaunu daug nemokamo alaus ir degtinės po šuolio, bžžžt, kitą dieną šėrimas reloaded, tik jau malonus ir šeimyniškas, o kur dar besiardantis mic, popierėliai ir tvirtas plungenskas pankrokas.
vakar jau užpiso sapnuoti wikius ir lan'us, tai nėriau į afrikietišką vyną tamsoje lyjant ant gatvės kampo, o po to - į katilą, kai jau px išsipisinėjimai apie amžių, naujus batus ir "kaip nezjb pareiti namo suspardytom kojom", paskui aš nusimetu keturis metus, sugyventinė - kokius šešis ir apačioj krizenam iš pagal daunų sistemą ir sportą strikinėjančio klubinio jaunimo. namo? jo, tik pakeliui užsigriebt alaus iš načnyko ir nusvaigt į visiškus niekus.
o ryte almamater pasako, kad jai manęs šiandien nereikia, ergo, galima važiuot tuščiais troleibusais atgal, susitikt esminį klasioką ir minutei užsilenkt ant apversto kompaktais stalo.

Posted by kpmg at Octubre 1, 2004 9:44 AM kaip.tik.ten