tumblr series of tubes:

>>

« pulsas ble | Main | oi ką sapnavau šiąnakt »

Septiembre 4, 2004

lūzerių laboratorija

juk emo čiulpia, o gliučintis dabar madoje. todėl nieko gudraus čia nebus, nebent:
viskas kas telpa žodyje stiklas
viskas, kas telpa žodyje "stiklas"
viskas, kas telpa žodyje - stiklas
viskas? kas? telpa žodyje "stiklas"
viskas kas telpa, žodyje stiklas
viskas kas telpa žodyje "stiklas"
vakar prasibudau vonioj ant grindų, miegas iš "davaj dar trisdešimt sekundžių" serijos. bjauresnis už pramiegotą algebrgabrbrą buvo pojūtis, kaip sąmonė grįžta į kūną ir prisimena, kad kojų galiukai turi nutirpti.
vienas kiberprietelius užsodino ant šitos besotės ryklės paišymo. žiūri į begalybę, kas, kad java appleto pavidalu. surijo nežinau kiek valandų, o dabar rauna stogą pažiūrėjus į dujinės viryklės liepsną, plaukus šepety ar paparčio lapą. nupešiu ausis.
mėgaukitės:
12
34
kažkurį vakarą žiūrėjau į neries krantus prie žalio tilto. tas "aš tave myliu" yra bjauri banalybė ir šiaip ar taip tuoj nudžius ir užžels, bet kokį begalinį ciklą buvo galima padaryti. nors "jis meluoja" arba "žiūrėk į kitą pusę".
arba gal nedaryti nieko? mūsų kokteiliškoj visuomenėj keroja tikros simbolių ir įvaizdžių džiunglės. kaip sugrįžt į tą palaimingą analfabeto būseną, kada "o" buvo šiaip apskritimas, kuriuo buvo galima gėrėtis, o ne 50 kartų įgrūsti į grafomanišką postą.

Posted by kpmg at Septiembre 4, 2004 9:28 PM kaip.tik.ten

Comments

pabandyk trimacius fraktalus, ten ishvis shizofrenija

Posted by: brb at Septiembre 4, 2004 11:03 PM

hmmz...greezau po 3 valandu matematines analizes apie trimaciu grafiku apibrezimo sritis....dar tu prisidejai....aciu, siandien mano sveikas mastymas komos busenoje...

Posted by: enc at Septiembre 6, 2004 1:56 PM