tumblr series of tubes:

>>

« raudos. sucks | Main | visokios pretenzijos »

Abril 6, 2004

pasiklydę linkeliai

...iš apšnekamos dešrelių reklamos su sultinga blondine antram plane jau kažkada naktį grįždama žvengiau, bet lygių galimybių inspektorė sukėlė visišką isteriją. miela aušrine, čia yra geriausia vegetarizmą propaguojanti reklama ever, ir esmė ne tame, kad moteris vaizduojama ne kaip intelektuali būtybė. nelieskit šiukštu :)

Posted by kpmg at Abril 6, 2004 7:03 PM kaip.tik.ten

Comments

"Ūkio naujienų balandžio 3 d. dienraščiuose apžvalga"?

Posted by: br at Abril 6, 2004 8:53 PM

uoj, vos neapsimyzhau skaitydama apie ta moters atvaizda be galvos. Aushrinei vertetu pasimokit webdizaineriaut, kad suprastu jog klientai baisiai dazhnai, ka benoretu parodyti, dizainerio prasho ikomponuoti kur nors zhavia mergina, su galva, tiesa. Arba pamatyt guoliu ir stiklu billboardus ishvazhiuojant ish kauno per shilainius, kur ta motera jau ikomponuota. Ka padarysi, kad motera- reklaminis zhenklas, nors ir tapes baisiai neskoningu.
O dar Aushrine galetu atkreipti demesi i lenor reklama, kuri gal ir neinspiruoja nelygiu galimybiu tarp moteru ir vyru, bet parodo, kas yra mistini skirtuma tarp vartojanchiojo ir ne. Tiesiog suskind "kvepalai". :))

Posted by: palivalka at Abril 6, 2004 9:44 PM

ta pyzda aušrinė eina tegul čiulpt bibių į sodų gatvę su savo feministinėm teisėn. kol į kariuomenę šauks tik čiuvakus, tegul jinai užsipisa su savo teisėm. kalė blet.

gerai pasakė raimondas bingelis. sutikčiau - pastatyčiau alaus už tokius žodžius:

kodėl dievas sukūrė lesbijietes?
tam, kad feministės nesidaugintų.

Posted by: mentolis at Abril 6, 2004 10:06 PM

va dar blet, kodėl tik ta pyzda atstovauja lygioms galimybės? čia jau šališkumas gaunasi. turi būt jungtinė vyrų ir feminisčių komanda. įdomu kada paduos Poną Dievą į teismą, kad jis joms (feministėms) kiaušų nepriaugino

Posted by: mentolis at Abril 6, 2004 10:09 PM