tumblr series of tubes:

>>

« va kur jie dingsta | Main | deviacijos »

Abril 30, 2004

Хуйня applied

Taip vadinasi trafakas, ką tik buvau pratestuot po prabangia kaimynų tvora, visos lempos degė, visi veisliniai šunys skalijo - dar smagiau.
Ne, nu tai welcome, mieli europiečiai, jei per naktį nenusprogsim - galėsim glaustis prie didžiojo brolio pašonės ir dar džiaugtis kažkokiu tai grįžimu į vakarų civilizacijos prieglobstį.
Nacionalinis aspektas px, šita identity pusė niekad per daug nekasė - bet bjauriausia tai, kad kito pasirinkimo nėra, ir to niekas garsiai nesako. Kažkaip blogai taip lėkti, jei nėra kitų krypčių, spąstus primena. Iš politinės priespaudos kartais išlendama, o vat ekonominė - visiška pizda. Ne politikos norisi, o žrat' ir srat'.
Man irgi, beje.
Jo, garsiai nesako, o jei bandoma - visada galima prilipint "antiglobalisto" etiketę - nors globalumas ir globalizacija - du skirtingi dalykai. Pažiūrėkit, ką lietrytis sako apie įvykius Varšuvoj - tie baisieji antiglobalistai, cituoju, "pacifistai, pankai, metalistai, gėjai", kažkiokie nesusipratėliai.
Tai gal nėra ko taip isteriškai švęst? Tai gal reikėtų nukabint kažkurią vėliavėlę nuo gatvių stulpų? Stopudovai rastamanišką, manau. Ir nepamirškit visur nešiotis žalių popierėlių. Nes dabar be jų būsim visiškas niekas.

Posted by kpmg at Abril 30, 2004 11:40 PM kaip.tik.ten

Comments

paskutinės trys minutės laisvės.
jau dvi.
skandinu nelegaliame butelyje.

Beauty and fame are meaningless beside
The ability to kill with a look of your eye.

Posted by: ktb at Mayo 1, 2004 12:00 AM

kad lietrytis tinka tik į tūliką nueit, jau seniai aišku. nors švinu mozot savo užpakalį irgi nepersveikiausia.

Posted by: mentolis at Mayo 1, 2004 5:29 PM

dzyzsz... dabar su savo žaliu popiergaliu nors ir rytoj į kitą juerepo galą ir dafai žolytės, kokio stipresnio kaifo, gandonų, nigerių ar arabų (kas kam smagiau), ką blogai?

nukabinkim nelaimės nuojautos vėliavėles nuo tų stulpų ir viskas bus online.

turėčiau teises jei bohu pašokčiau kur šią vasarą europiečių pagąsdint savo nesusvietnai senovišku golfu 87 metų galo... haha...

Posted by: varga at Mayo 6, 2004 10:04 AM