tumblr series of tubes:

>>

« vakarykštės dienos sensacija | Main | mieli paranojikai, »

Marzo 5, 2004

tipo kada nors

Manipuliatorė duomenais opit šiandien gyvena gerai kubu, nes pavasaris, blaivybė ir ji irgi gavo pinigo.
Pinigas tačiau nebuvo prašvaistytas ir pragertas, kaip praeitą sykį, pinigą atidėjau nuosavo stogo turėjimo laikams.
Kada turėsiu savo stogą, ten bus achujenas unikalus bardakas;
teorinėj tvarkoj bus tik kompas ir kompaktai.
Tada galėsiu alų laikyt šaldytuve, o rūkyt virtuvėj, gamintis daug zjb maisto ir pakviest naktinių svečių, ir nebeskambint, kada pareisiu, ir šiaip bus gerai, ir nebereikės kasdien chujarint to snieguoto kilometro.
galima pamanyt, kad taip ir bus :)

Posted by kpmg at Marzo 5, 2004 9:10 PM kaip.tik.ten

Comments

kai aš turėsiu nuosavą stogą - turėsiu achujieną bardaką, bet tam bardake bus kompas ir šalia bardako stovės achujiena garso aparatūra. bus 2 ar daugiau cdpleirių ir mikšeris. šalia stovės jau minėtas kompas. bus daug kompaktų ir aš grosiu. galės ateit draugai paklausyt kaip aš grosiu. stogas tikriausiai bus paremtas ant 4 kuolų kur nors laukuose, nes kaimynams nepatiks. o man pochui, kad jiems nepatiks. užmačiau per stilių on lrt, kaip kažkoks turkas pas save istambule turi tokį reikalą, tik bardako pas jį nėr ir jis labai groja savai draugams hausą ir techno. pas mane bus trance, techno, eurodance ir apocalyptica, kurią šiandien atradau ir galbūt rytoj vėl gryšiu prie masterblaster.

pinigo aspektu aš nuo tavęs, opit, skiriuosi, kad aš jo neprageriu, bet ir negaunu. na gaunu, bet jis panaudojamas blaiviais tikslais, kartais ir visai beprasmiais. bet aš toks žmogus, kad man visiškai px ar to pinigo yra ar nėra ir jei jo šiandien yra, o rytoj krūva bardako gamybai reikiamų medžiagų - širdies neskauda. bus tų bapkių, ne karo metai.

skleidžiant šias optimistiškas mintis ir svajojant apie savo nuosavą pastogę, manau ji bus senamiestyje, bus agromnas butas su jau minėta garso aparatūra. kaimynams nepatiks - bus proga pasikeisti gyvenamą vietą, aišku jei aš tam senamiestį gyvensiu, nes viskas kaip žinia susieina į bapkes.

kas dėl sniguoto kilometro, kodėl nesinaudoji autobusų paslaugomis? man, iki mokyklos ~1,5 km, tačiau aš sėkmingai pavažiuoju 3 stoteles ir pora šimtų metrų pakulniuoju, nors žiemą būtų gerai prakulniuot ir visą distanciją, bo jau nebeįlandu į pačias plačiausias kelnes. nusipenėjau kaip veršis peržiem. surijau kokį 20kg riešutų per nejudrumo sezoną. dabar baisu net į veidrodį pasižiūrėt. iki sniego nutirpimo kaipnors ištemsiu, tada dviratinėsiu po vilnių ir jo apylinkes, kol suliesėsiu ir kilogramai lašinių ant šlaunų pataps raumenais arba, geriausias varijantas, išvis išnyks ir nieko ten neliks. nes man raumenai asocijuojasi su nevispročiais alaus gerėjais prie ežerų, o vakarais bemsais lekėjais ir išsitaškymais po kaulelį prie kokio stulpo (bemsas būtinai tiuninguotas: ant langų plionkė, ant bako krūtų durelių lipdukas, ant bagažniko kleckas, švieičantys purkštukai ir beabejo dabldulerka). taigi, sportas sveikata. va dabar dar prigalvojau, gerai būtų pasportuot aka fizinį padaryt, nuo kurio šiemet nusimuilinau, bet laukt 2 langus ir kentėt tą idijotą čepajavą (čia toks durnius aka mokytojas), nu tai pšiprašam, geriau apaugt lašiniais ir laukt pavasario. dar sumasčiau, kad žvereliai miegodami žiemą neturi keptų bulvių ant daug aliejaus kasdien, neturi kalno obuolių palėpej, kuriuos būtų geriau valgyt vietoj bulvių ir nenuperka niekas kas savaitę po 2 kb riešutų. užtat jie gali pasitaisyt formą.

prieš kokias 5 valandas gerai parijau ir pasakiau sau - badauju. dabar jau nebesinori badaut, bet nakvot eisiu alkanas. o jei patiks ir toliau badausiu. valgysiu dabar vien obolius pavytusius.

reiktų paminėt dar, kad motina liepė tėvui išvešt šuniuką užmigdyt. 6 metus sau palei langą gyveno, bet motinai pasimaišė protas ir liepė išvešt. mol jis loja naktim. na taip, loja, bet kas čia blogo? nemiga? o dar vasarą apti šaipėsi iš kitų kaimynų, kurie pizdavojo mūsų šuniuką, jog jis miegot neleidžia. sakė "aaaaj, jei nemiga kankina, tai šuo čia nipričiom". o dabar? šuo kaltas. nekenčiu aš šunų, bet dabar kažko trūksta. niekas neloja, o būda tai stovi. dabar ir močiai gaila šuniukaso, bet mol išdisumas pasiimt neleidžia, tipo ten queueina keliom dienom, kad apsigalvot spėtum. anyway, gyvensim be šuns. jausmas dabar panašus, kai būdamas kokių 5 metų su durimis prispaudžiau viščiuką tokį mažą geltoną meilutį ir jam žarnos per subinę išlindo. baisu. nei žliumbt nei ką.

aki, gryžtam prie reikalo. gamintis daug zjbs maisto. ir kas tai bus? virsi raugintų kopūstų sriubą? ar barščius? mjooo, ėsi visokį crapinį amerikonišką maistą ir žvengsi iš jų, jog jie stori, kaip kad aš. ir bus labai labai negerai. vat aš jei gyvenčiau vienas, tai vasarą ėsčiau salotas. visa salotų esmė - gamybą. išeini į kiemą, pizdrych per daržą prisirauni kas papuola, nuplauni, sumeti į bliūdą, įkrapnoji aliejaus, užberi daug pipirų ir visokių kitokių prieskonių, išmaišai ir valgai. tada esi tikras, kad neįdėjo kaikas jokių sušiktų aguročiu/cukinijų ir related gamtos klaidų, kurią, vieną vasarą susprogdinom. vaizdelis buvo įspūdingas. 30cm ilgio aguročio, sprogimo epicentre neliko nė kvapo. ne, maitą sprogdint negerai, geriau jį subadyt ir palikt stotelėj ant suoliuko. neeeee, negalima su maistu taip žaist. po šių abiejų įvykių vyko sielos valymas, bet nepavyko.

nu jo, čia tau jau tikrai...

Posted by: mentolis at Marzo 5, 2004 10:19 PM

"nenuperka niekas kas savaitę po 2 kb riešutų"
riešutai kilobaitais? nunu, dieviškas mistaipas ;)

Posted by: ktb at Marzo 6, 2004 5:22 AM

"maitą sprogdint negerai, geriau jį subadyt ir palikt stotelėj ant suoliuko"
sitas irgi :)

Posted by: opit at Marzo 6, 2004 7:16 PM

idomios mintys pas tave opit man patinka.beje tu panike ar baxuriukas

Posted by: girl at Abril 29, 2004 10:03 PM