tumblr series of tubes:

>>

« kreivų rankų neištiesinsi | Main | normaliai »

Marzo 11, 2004

klaikioji mizantropija

paprastai pasireiškia, kai aplink daug žmonių.
Kurie kvykia, žadina, išjungia maitinimo bloką begarsindami muziką ir taip toliau be galo.
Galėtų visi žmonės su Labai Keliom išimtim gyventi už minimum penkių kilometrų.
O visus reikalus galima būtų tvarkyti elektroniniu paštu arba, blogiausiu atveju, teleportuojantis.
Praeis?
O tai ne.

Posted by kpmg at Marzo 11, 2004 11:23 AM kaip.tik.ten

Comments

Ne, elektroninis paštas jau nelabai tinka reikalams tvarkyti. Nebent kompanijos vidinis paštas, kur nėra nieko kito, tik reikalai, ir nėra spamo. Nors kolegos įsigudrina prisiųsti juokų, kuriuos irgi reikia išmėžti. Gerai dar, kad Outlook'e paprasta pakeisti laiško priority į low, ir visi tokie laiškai nusėda į folderį "niekai".

O teleportuotis tai nuolat iškyla poreikis. Va čia tai būtų reikalų tvarkymas. Tegu tie reikalai tebūna "draugė pasiūlė šokolado per irc"... Nors aišku labiausiai norisi teleportuotis namai-darbas-univeras-kaimas. Dažnai taip tingisi visur eiti/važiuoti...

Deja, tai tikra tik žaidimuose. Bet tikra! Kaip patogu MUD'e tik parašyti "home" ir atsirandi namuose. Ar parašyti "reunion" ir atsirasti prie savo žmonos. Ką jau kalbėti apie pora tuzinų portalų, kuriuos nešiojiesi kuprinėj, kad prireikus staigiai teleportuotumeis iš bet kur į norimas vietas... Prie viso to gali "telepatiškai" bendrauti su norimais žmonėm, ar netgi dalyvauti pokalbiuose skirtingų temų "kanaluose". Vaikštinėji kokiam požemy, ir patarinėji draugams kokius drabužius pirkti parduotuvėse, ar kaip patekti pas kokį nors princą.

Tegul tai nebūna bendravimas mintimis, aš sutikčiau nešiotis kokį devaisą, kuris leistų bendrauti su draugais būnant bet kur... wait, mes visi turim mobilius telefonus? kai kurie su GPRS... Panašu kad reikalingos technologijos jau egzistuoja, nors jos dar brangios ir ne visi jas turi... Gal magiškas ryšys su kitais būnant bet kur bus tikrovė greit... labai greit... Tik deja apie teleportaciją dar nieko negirdėt.

Posted by: menesis at Marzo 11, 2004 3:28 PM

:) hm. teleportacija yra kazhkaip netaip. pvz. vakar beeidamas ish pseudo trenirotes sutikau mic :) o dar anksciau seshtadieni tave. labai daug prarastume bendravimo, jei teleportotumemes.
uzhjauciu tokia nuotaika - visiems buna, ir tau praeis:)
ne hocesh naucim, ne mozhesh zastavim. ar kaip ten

Posted by: Maksim at Marzo 11, 2004 3:40 PM

Labai taikliai parašyta. Bent jau dėl tų kelių žmonių ir reikalų tvarkymo per e-mail'ą ir etc. Kaip tik taip ir jaučiuosi... Chm.

Posted by: MinLau at Marzo 17, 2006 10:37 PM