tumblr series of tubes:

>>

« kampuoti skaičiai | Main | ii »

Febrero 21, 2004

knygos

Nu, ir as buvau toje knygų mugėj. Pamokų sąskaita, tai laiko kaip ir negaila, tik šiaip, bambėsiu, arba aš neįsikertu į koncepciją, arba litexpo, kaip ir per Infobaltą, truputi supračiaus neturi.
Pats juokingiausias dalykas buvo tokie staliukai prie dažnos leidyklos, ant jų lentelė su užrašu Dideliom Raidėm "AUTORIUS" ir pavardė, mažytėm, dažniausiai nieko nesakanti :) Priminė zoologijos sodą - žmonės eina pro labai retos autoriaus veislės atstovą, niekas nieko neklausia, niekuo nesidomi, tuo metu prasidėjo visas baricco hype, visi susigrūdo pažiūrėti į rinktinį autoriaus veislės atstovą. Nepriot manęs toks požiūris.
Knygos, kaip jau įprasta, madingų rašytojų, brangios ir su daug paveiksliukų ir blizgančiais viršeliais, 40% minimum iš "Padėk sau" serijos, tai nx, nugriebiau kunčiną už 6 lt ir jaučiausi tikrai nusipelniusi to_alaus po visko.

Posted by kpmg at Febrero 21, 2004 4:19 PM kaip.tik.ten

Comments

/me irgi pamokų sąskaita nulėkė.

nu ką, atvažiavau, usitikau su kaikuo, tixliau labas-visogero (na tas kažkas man kažką davė). vienas pavaikščiojau po tą aukštųjų mokyklų mugę ar kaip ten ji. truputį pabazarinau su atstovais, paskaičiavau, kad su labai šūdinais valstybinio rezultatais įstot į vgtu labai paprasta (pagal y2k3 duomenis), anyway iš esmės niekas nei šiemet, nei kitamet nesikeis.

jau buvau beeinąs namo (kažkaip nebuvo nori vienam dar ir po knygų mugę valkiotis), bet sutikau ant kampo katik informatikos egzą, egzaminų centro stende, išlaikiusį Loading. Pasirodo jų ten pusę mokyklos sulėkė, nes užgavėnės or smth ten pas juos. nuėjom į knygų mugę. rūbinė labai lagino. galėjo išnuomot truputį didesnį trafiko plotį, anyway palakstėm nuo vieno stalelio iki kito, kol pagaliau priėmė aprėdus.

pirkau almos litteros tarptautinių žodžių žodyną, kuris, anot konkurentų, prastas (kažkokiam stende kur daug žodynų pasiteiravau, tai sake kreiptis i almą, "bet jo nepirk, ten prastas"). nepagaunu kampo, kam varyt ant konkurentų, jei neturi ką savo parodyt ta tema. gerai, kad nors pasakė, kur rast. rezultate 3 litais pigiau nei knygyne (įskaičiuojant bilieto kainą).

va dar geras prikolas su bilietais. atėjus nuo aištelis aftamabylių stovi du šikinykai, t.y. bilietkioskiai. prie jų didžiūūūūlis tabūnas, o už 10m kita būdelė, kur >10 snukių nebūna.

mačiau kaip prokurorai (marytė ir tadas) tardė kažkokį knygos autorių :) visai zjbs buvo.

Posted by: mentolis at Febrero 21, 2004 4:51 PM

/me paimė vokišką europos kelių atlasą:)
o koncepcija kaip suratau grinai komercinė: už trijų (6) litų bilietą gali nemokėti pridėtinės vertės mokesčio valstybei ir gaut knygų pigiau. dar turbūt platintojai _labai_ laukiami. nesupratau to "Вокруг Света" stendo kur buvo dalino naujus žurnalus pigiai - turbūt laukė žmonių norinčių tapt platintojais ar vertejais. Dar pro mane praėjo mažos spaustuvės savininkė, kuri paskojo kažkam, tikriausia autoriui, apie savo įmonę.

Posted by: Максим at Febrero 21, 2004 9:23 PM