tumblr series of tubes:

>>

« H is for Hygiene | Main | lemputė »

Octubre 14, 2003

Crimethink: preface

ĮSPĖJIMAS
Šita knyga tavęs neišgelbės!

Šiandien egzistuoja milžiniška nepasitenkinimo industrija, sudaryta iš verslininkų, kurie pelnosi iš tavo nelaimių pardavinėdami jas aprašančius ir pasmerkiančius produktus. Tokiu būdu mainų ekonomika susiranda vietą netgi tarp savo priešų-kovodami su industrija ir nepasitenkinimu, mes juos palaikome pirkdami jų prekes. Kaip ir visuose kituose gyvenimo aspektuose, tavo tikri siekiai yra sumenkinami iki vartojimo, ir tavo gabumai ir galimybės pakeičiami "revoliuciniais" daiktais, kuriuos įsigyji.
Ši knyga galėtų būti šio proceso dalis. Nors mes tikimės, kad naudojame mūsų produktą evoliucijos "pardavimui", gali būti, kad tiesiog naudojamės revoliucija parduodami mūsų produktus*. Patys geriausi ketinimai negali mūsų apsaugoti nuo šios rizikos. Tačiau mes pradėjome šį projektą, kadangi jautėme, kad, šalia kitų, ne taip susikompromitavusių užsiėmimų verta dar sykį išbandyti seną eksperimentą. Pažiūrėti, ar gali būti sukurtas naudingas dalykas, kuris daugiau suteikia, negu atima.
Kad šiai knygai nors kiek pavyktų, siekiant tų didelių tikslų, negalima jos priimti pasyviai, nesitikėk, kad ji padarys viską už tave. Gali laikyti ją įrankiu, niekuo daugiau. Ši knyga neišgelbės tavo gyvenimo, šitai, mano drauge, yra tavo reikalas.
Ok, taigi, VAŽIUOJAM!!!


*Galų gale, jei kažkas šitoje visuomenėje nėra parduodamas, galima teigti, kad tai visai neegzistuoja-ir beveik neįmanoma galvoti apie kažką vertingą kitu atžvilgiu, nei rinkos verte.

Posted by kpmg at Octubre 14, 2003 10:20 AM kaip.tik.ten