tumblr series of tubes:

>>

« Vartoti | Main | atidarytuves/as »

Agosto 29, 2003

nostalgy for an unpredictable future


Vakar susikroviau visa uzgyventą turtą ir atvaziavau (grizau?) į Vilnių. Iš cia - nebent į Braziliją. Truputį skauda. Dabar eisiu į medzioklę/vasaros uzdaryma/ piktą diversiją su katiba, hl'ishki planai isibegeja:)

Dar apie Menesi Juodaragį,ne viska:

goth nevežė, nors ir cyber, baltarusai Osimira pavarė ( visokie puciami itaisai+smuikas+bosinė gitara, greitai greitai), lynchas, paskaita apie kosmoso ribas, fizikos hl' o stiliaus videomenas (itaisai, trintuvai, stumokliai, vamzdžiai, matrixiški skaiciukai , o po to filmukas is alaus etikeciu, xex:)). Fashistuojančius pošlus čiuvus laaabai smagu spardyt.
Nuotykis: einam, pamishkej kniūbsčias guli plaukuotas barzdotas bičelis ir saukiasi pagalbos. Pamete mobiliaką ir jau pusvalandį nesėkmingai ieshko. Mum sekasi, staigiai randam ir grazinam, sako "Atspekit, kiek man metų, pastatysiu alaus "Apuoke". As raganishkai užpelenguoju, jam 27,sekasi kartais:)
Namo grizimas visai nebuvo idomus, einam einam keliu, uzkniso, kukuruzu laukas, biblija leidzia vogti-leidzia, ok, einam toliau. Autostradoje, nors ir apstotoje gotu, sekasi, susistabdom, lieka dar 20 km, karshta, miego norisi, uzkniso, gedingai griztam autobusu.

Posted by kpmg at Agosto 29, 2003 11:00 PM kaip.tik.ten

Comments

Please, could somebody send me this article in English or in Russian?! I need it!

Posted by: Mondragon at Diciembre 17, 2003 12:29 AM