júlí 19, 2009

kristalines mintys. kvepuoja.

(uzrasai is melynos knygutes)

21:21 07-17

Pasikartojantys skaiciai. Pasikartojantys zmones ir nuotaikos aplink. Saldus bet trumpas miegas su draugais salia. Tik todel, kad kartu saugiau. Rytas. Muzika. Dumas. Pokalbiai. Bosforas. Susitikimas. Arbata. Laiptai. Mintys. Inspiracijos.
Ikvepimas ir tai, kas vercia tave gyventi - aplink. Kas jau egzistuojant, is saves, yra koliazas. Koliazas kuriame gyvenu. Jei nori ir tu pabandyti patirti. Parasyk. Turiu vienisa sofa.
(..)
Siandien sugebejau negalvot apie liudnas zinias is LT kurios kartais labai stipriai paliecia. Tai turbut tik delto, kad penktadieni sulaukiau siurprizo.
(..)
Jauciu, kad mano rasytine LT kalba blogeja kazkodel. Formuluoju sakinius nebetaip, kaip anksciau. Turbut reik daugiau. Cia taip todel, kad nebemastau. Jei galvociau - galvociau Lietuviskai. O dabar- amzinas pasamones srautas.
Net darbas apie tai.
Apie begalybe kurios deka mintys niekaip nesustoja. Minciu formulavmas, ju atsiadimas galvoje yra niekad nesustojantis. Begalinis ju formulavimasis. be pradzios ir be pabaigos. Ir jei tau atrodo, kad pradzia egzistuoja - jos nera. As ne apie konteksta ir ne apie kontekstualia pradzia. O apie procesa nepriklausanti nuo konteksto. Idomu koks jausmas yra tada, kai galva tuscia. Kai nera nieko. O gal tokia busena neimanoma? Gal procesas nesugeba neegzistuot? Begalybe. Nesustojimas. Nera nei pradzios nei pabaigos. Amzinas procesas. Tai galima butu supriesinti su vakumu. Arba deguonies poreikiu kunui. Zmogus kvepuoja 24valandas per para, 7nias dienas per savaite, 365, o kartais 366 dienas per metus. Ir taip visa laika tol, kol suvokiamas gyvenimas egzistuoja. Ir net jei tu sulaikai kvepavima pusei minutes, tavo oda ir kunas vistiek nepatenka i vakuma. Kvepuojancios mintys. Kuriu negali pamatyti praeiviai. Net tu daznai ju nematai. Ir ne delto, kad gyvename verbalineje visuomeneje. Ir ne delto, kad mokam kalbet su savim. Tai kaip akmuo, kuri praskelus pamatai kristalus. Is isores jis niekuo neissiskiria. O vos tik prasibrovus i jo vidu tu pamatai tai, ka pamatai.
(..)
Kristalines mintys.

Posted by ingra at 19.07.09 13:04