september 13, 2008

vienas langelis

o siaip keista. retkartem skaitai kazkieno retai uzrasomas mintis ir tik po daugelio laiko suzinai, kad tu ta zmogu pazisti. nors kai pagalvoji. tai turbut dabar jau net negali sakyt, kad pazisti, nes tik zinai. nes seniai jau begertas sampanas vilnelej.
(ne apie tai as cia norejau)
siandien turejau kompanijoje Tomoyoshi. Grynakrauji japona is Tokyo. Kuris stebino mane savo naturaliu subtilumu ir vis platejancia sypsena. Salstelejusiu zvilgsniu palydint pravaziuojancias toyotas. nuostaba valgant ruzava sriuba (suprask. saltibarsciai) ir panasiai.
o gal as tikrai visais zaviuosi. kazkada koketiska mergina man prie virtualios brendzio stiklinaites postringavo apie tai, kaip as moku zavetis zmonemis. suprask net balciausiame juodulyje izvelgti violeta.
aha. konceptualu cia jau gaunasi.
galbut..
o siaip juokinga mamai ketvirta valanda ryto aiskinti apie tai, kad stresas istiesu neegzistuoja. kad tai tik zmoniu ismislas.
ir kad travel naktim ziuret yra geris.
nes keliauti juk dar smagiau.
(..)
ir dar man siandien pasirode, kad pro stikla maciau pazistama veida. tik pagalvojau apie tai, kai stiklas jau buvo uz nugaros.
jei skaitai dabar tai, tai: LABAS. nes nu tikrai buciau norejus tau tai pasakyt.
(..)
"kas butu jei butu" - lietuvio bruozas. praktiskai tai jau galetu rasyt vietoj iraso LIETUVIS/E tautybes skirsnyje.
(..)
dar cia va kazkaip. turbut jau ipratau. but cia viena, o kazkur su. ta prasme. gera zinot, kad taves visad laukia. ir lauks dar. nebedaug gi beliko.
ir vel vienas langelis bus uzbrauktas.
cia. netoliese.
desineje.
(..)
o rytoj as reminsiu paveiksliukus. smagu kabintis ant sienu dovanas.
DSC06451.JPG
o cia siaip.
mano rankos kvepia tabaku.

Posted by ingra at 13.09.08 04:14