desember 29, 2007

varyt is jausmo.

knisausi savo chaose:D ir radau 2007tuju metu plana:D:D
oj kaip juokinga. na bet kai paskaitau, tai rodos vadovavausi tuo ka uzkisus kazkur laikiau pasirasius:D

1.surengt paroda ---> gavosi daugiau nei paroda. sinteze. visas projektas, dirbtuves ir taramparam. sakyciau daugiau nei 100 procentu.
2. susukt filmuka ---> cia liudniau. kadruotes jau senokai stovi galvoje, bet tam reik kameros. reik manyt, kad geri norai pries nauju/sausio pradzioj tokia isgyt pagimdys daugiau nei viena jau sugalvotaji sedevra.
3. daugiau fotkint ---> nepamenu kiek fotkinau pernai..bet siemet tai tikrai siektiek dirbau. na gal maziau nei noretusi, bet pasitasysiu kt. metais. pazadu.
4. mest visa suda ---> dabar galvoju ka tuo vadinau. jei tai, ka manau, tai nifiga.:D:D pora kart meciau, bet dabar bent jau naudoju tai kaip priemone mokytis, pazinti.
5. Gert arbata.
5.1 Galima ir kava ---> cia buvo mintis, kad mest alko:D:D ir vualia. as jau 3menesiukus su nuline promile. na zodziu:D.
6. Atlikt viska laiku
6.1 Gavai - darai ---> na jei cia apie progu isnaudojimus, tai joooo. visiskai siemet su tuo progresas. jei su darbu atideliojimu, tai niekas nepasikeite. visada atidedam tai, ka galima. nors kita vertus naktys pries perziuras siemet buvo daug ramesnes:D.
7. Labiau stengtis ---> milijonu procentu ispildyta. cia visom prasmes. susisnekejimo, tolerancijos, kitu isklausymo ir taram param. taippat ir del saves.
8. Atsipalaiduot
8.1 Varyt is jausmo ---> milijonu procentu ispildyta. sakyciau net daugiau. kai motyvacija nera vien sausa motyvacija.
9. GROTI ---> cia apie situacijos pracekinimus ir siaip savarankiska saves tobulinima. sakyciau simtas procentu. nors viena butu galima ir atimt. nes Entre reikalai vis lagina. na bet gal nieko. uztad mazajam teatre. ir siaip su klepu kasdien po truputi. na cia gerai.
10. Isigyti klavisus
10.1 ir ismokt ---> :D:D:D:D turiu sintika kompe. neatsitraukiu naktim. jojo:"D:D:D:D:D nu fainai zodziu.

patiko man kazkaip. jei visada taip "darbu" arba PASIZADU listas dziugintu.
svarbiausia uzrasyt ir pamirs.
varyt is jausmo.

O siaip tai turejau cia parasyt apie chaosa, kuris manyje ir aplinkui. ir apie tai, kad nenoriu pradet jo tvarkyt..ir kitavertus bijau ji palikt toki koks yra..
na bet gal. ryt poryt.
fetus.jpg

Posted by ingra at 29.12.07 02:32