júní 27, 2007

tiesiog nurašiau nuo lapelio

aš visai nieko nebesuprantu. nei kas, nei kur nei kame. Tada arba vaikštau pirmyn atgal. betkur. ir kartu niekur. arba sėdžiu ir šlykščiuosi pati savim. žinodami visą žmonės sakytų, kad jo, mazochizmas dabar labai populiaru. Kartais sveika. o kartais tikrai vietoj ramumo pasirenki kvailą padėtį pačiam sau. o koks skirtumas. na taip. pykčiai su protu. net ne su protu, o su savim. tu kartais už nieką nekenti savęs, o tas nekentimas, neapykanta skatina tik dar didesnį pyktį, kad taip elgies. ir jau net nebe iš savo asmeninės pusės. o aš ir toliau judu į niekur. mazochizmas dabar madoje. o taip. aš auka. nu kai pripažįsti tokius dalykus, dar negeriau būna. DURNYSTĖ. egocentrizmas, rodos, lenda per visus galus. Tau kartais tikrai reik pagalbos, bet tu jos neprašai, nes LABAS. juk taip pasireikštų puikybė. ir toliau naiviai nesuprantamai šypsaus, kai tuo tarpus pasaulis šaukia, kad nubustum. O gal, tik tau taip atrodo? Gal tu su savo tokiom mintim galvoje ir šauki, kad šauktum? nu banalybė pasibeldė į mano duris. Ir net jei dabar pripažinsiu, kad tai yra kvaila. bus dar labiau negeriau. O taip, ir dar kai sėdi ant bordiūro ir tokie visokie išmislai lenda. kodel eikvoji pats save? Ą?
Nesuprantu. Kodėl verti ir mane eikvotis?
O aš žinai tad prisimenu dar vieną vakarą. vieną. šitas žodis atrodo viską pasako. Viena muzika. viena mergina. vienas apkabinimas. Daba norėtūsi sakyt „AAaaa tai bent romantish“. bet nė velnio. nu šūdas. Mane knisa, kad kartais tikrai kažką noriu pasakyt ar išreikšt, bet esu tokia psichė, kad nesugebu..tik, kas kvailiausia, kad kuo toliau, tuo labiau matau, kad ir vėliau nebesugebėsiu. Na taip, tai vis dar bandymas.
2007-06-20 --- vakaras --- vilniaus g.
tiesiog nurašiau nuo minčių lapelio. nu jo. man tikrai. vat taip vat. kartais.

Posted by ingra at 27.06.07 02:01
Comments

ne..nu.. o tu visada taip?
tu su merginom?
krch..nevermind

Posted by: slim at 27.06.07 16:50

nesupratau klausimo antro.
ar visada taip..nu kartais buna..vat ir buvo.
'tu su merginom?' - cia kaip sita suprasti? as berniukus irgi myliu .) kartais net labiau nei mergaites.
jei jau parasei, tai nera 'tiekto'.

Posted by: Ingra at 28.06.07 09:39

kad ir kaip bebutu, tas "psichas" kartais uzplaukia daugumai zmoniu. Kvailas jausmas kai neturi kur detis, o ir veikti nenori, kai to nemato savi, bet buna kad pastebi svetimi. Savi nesupranta kol jiems patiems taip nenutinka, o kai nutinka jau pati ju nebesupranti.
nezinau kaip tau, kalbejau uz save;>

Posted by: med at 09.08.07 21:55