ágúst 2, 2006

taip turi buti

as other.jpg
o gal nereikia i viska taip skeptiskai ziuret...
kartais as pati priestarauju sau..
daznai isiplieskiu, isprovokuoju konflikta ir suverciu psichologine kalte kitam:)..bet smagu kai sulauki skambucio vos po keliu minuciu, ir po jo supranti, jog zmogus tikriausiai gailisi del kazko, ar bent jau jaucia kalte. (sadizmo kvapas..bet ech)..ir siaip supranti, kad jis galvoja, analizuoja, ir bando mastyt per tavo prizme.
nors is kitos puses. nieko cia smagaus. kai balso tonas ir veido mimikos kinta ne valandom, ne minutem, o milisekundem...tai..na sorry..bet I don't like this.
ir kartais dar buna juokinga, kai zinai, kas bus po ko. atsiduri i situacija, kurioj esi buvus milijonus kartu. cia ne apie vakar. cia as apskritai apie visa savo gyvenima. tada gali nupaisyti net visako pabaiga, arba viduri (jei pabaiga dar neatejo). juokinga ir keista. visada kai tai pastebiu pasidaro kazkaip jaukiai nejauku. zmogus sako tau: 'nesuprantu kas cia vyksta. man yra taip ir taip.' o tau telieka sypsotis 'nori kad nupiesciau ateiti?':):):)
(...)
visi isvaziuoja..mane knisa tai..ta prasme. GERAI. vaziuokit kur norit. bet man jusu truks. tikrai truks. tad stengiuosi negalvoti . cia dar nieko jei isvaziuoja menesiui, na dviem. bet kai metam..keleriem. kai pamastai apie tai, pasidaro baugu, kad negalesi tiesiog paskambint ir pasikviest puodeliui kavos su soju grietinele..iskept sokoladini pyraga ir ankstyvu sekmadienio ryta pasibelst i duris.... ir siaip..truks man daugko. delto stengiuosi dabar gyventi sia diena ir nemastyt perdaug apie tolima ateiti. nes koks skirtumas. juk vistiek viskas bus TAIP kaip TURI BUTI. juokinga net.
bet istikro..ne mes gyvenam, o gyvenimas mumyse gyvena. tiesiog plauki..ir nesvarbu pries srove ar pasroviui..net jei aplinkui stovintis vanduo. plaukimas vargina..bet visada gali atsigulti ant nugaros ir pailseti. svarbiausia, pajutus artejanti meslungi speti nuo jo pasprukti.
pakeisti erdve. jei dar sugebi.
pikta as3.jpg

Posted by ingra at 02.08.06 09:13
Comments

kartais verta uzsiveisti nauju draugu. tik jie niekada nebus tokie geri kaip senieji

Posted by: m a r i u s at 02.08.06 11:57

nauji zmones visad sukasi aplink.:). veliau patampa gerais pazistamais ir draugais.
bet tai nera pakeitimas. ta prasme. kiekvienas zmogus yra skirtingas ir individualus. vienetas nelygus dviem. ir atvirksciai.

Posted by: Ingra at 02.08.06 12:06

sutinku. as irgi niekada neieskau pakeitimu. tai tiesiog sprendimas, kad nebutu labai liudna :) ..o kazkur skaiciau, kad zmogus viska turi savyje ir jam nebutina gauti demesio is aplinkos. skamba itin egoistiskai, bet visgi apie tai daznai pagalvoju.

Posted by: m a r i u s at 02.08.06 13:07