ágúst 29, 2006

rytoj

man patinka vakarais groti pianinu..kai visi kaimynai miega ir aplinkiniuose namuose nebedega sviesos..
**
siandien susitvarkiau visa savo natu archyva..kazkaip jauciuosi daug geriau, kai zinau, jog viskas savo vietose..liko susitvarkyt dar keleta dalykeliu ir tada bus jau isvis viskas mano erdvej beveik labai gerai..
**
nusprendziau (ciuju) kad reikia stabdyt bevaises paieskas pakeleiviu (nebent dar TU apsigalvotum) ir planuotis kelione vienai..nes nieko nebus..
teks ir planus apmazint..dabar jau liko tik du variantai namai-warsuva-taize-warsuva-namai arba namai-vroclavas-taize-vroclavas-namai...taip turbut ir bus..
tada barselona liks kaip dar viena skola kitai vasarai..
o amsterdamas ir paryzius kurioms nors artimiausioms atostogoms..
jei nebijociau ir nesiparinciau del tranzavimo viena,viskas butu daug paprasciau. istiesciau ranka ir keliauciau paskui savo planus.
o dabar viskas darosi komplikuota..
liko vos pora dienu viska suplanint ir sugalvot..nes poto nebus tu, kuriems turiu pasakyti: 'zinot, vaziuoju ten ir ten. ok?'
**
O rytoj bus 30ta diena. Ir mano Juste gris..ir pabus tik pora dienu. ir vel isvaziuos...ilgam.
kuo labiau mastau, tuo labiau suprantu, kad man reik vaziuot i Taize.
Gal tikrai nereik cia niekur bastytis. geriau pasedet varsuvos stoty, sulaukt mikruskes i France ir pasakyt: 'this is my ticket'.
Blyn...bus idomu..
jau dabar jauciu, kad turesiu keista rugseji..
**
reiks atrasyt rytoj kruva laisku.

Posted by ingra at 29.08.06 23:59
Comments

bandem per lenkija tranzuot, beprasmiska, po 5valandu ant saules, spjovem i viska ir varem traukiniais. beja varsuvos centralnoi stoty yra toks dedule kuris gali pasiulyt labai patogiai ir pigiai varyt traukiniais.manau kad ir tau parinktu ka nors, o miksriukais ir autobusais labai uzpisa varyt nes neptogu miegot ir negali vaikscioti.

Posted by: joana at 30.08.06 13:59

aš pvz neatsimenu strigimo lenkijoj:)

Posted by: z. at 30.08.06 20:06