ágúst 18, 2006

be flamenko

baigesi mano darbo dienos...
o jos ir buvo tik dvi
zinai, kaip sakant. norint lauzyti sistema, reikia buti jos viduje, nes tik tada gali prisiliesti prie pamatu. ten ir buvau. tik nezinia kiek prisilieciau. informacijos mergaites ismokiau elgtis normaliai kompiuteriu, darbo metu pliurpiau nesamones, tobulinausi ispaniskai ir retkarciais suklaidindavau zmones niekaip neprarydama vynuogiu, kuriu akyse zybsejo klaustukai.
antraja diena net pamegau savo kedute/kioskeli. anyways.
aciu uz vynuoges. buvo skanu.
dabar informacijos mergaites viso darbo metu landzios po artscene ir kitus dalykus. FUN.
tures nors ka veikti.
***
dalinis ekspromtas pas mane vis dar veikia.
sumaniau sekmadieni nuvaryt i Ryga. ir stai. viskas jau aisku. savaite gyvensiu kitam mieste, kitoj aplinkoj, su beveik kitais zmonemis. linksma bus.
ypac kai hostai, rodos, bus antrieji TU.
zodziu zodziu.
siandien leidau sau pamalti suda namie. susitvarkyt prieskoniu spinteles. pabaigt taboke. sudauzyt virduli ir dar karta ispilt kava ant stalo.
daraus kazkokia lepune. reikia suverzti sau dirza.
***
atsimeni kai kalbejau apie rugseji? apie ispaniskus sokius, olandiskas tulpes ir prancuziska suri? taigi taigi.
dabar jau viesai galiu klaust visu: GAL KAS I BARSELONA?
arba ne. atsiimu savo zodzius. nebeklausiu.
vaziuosiu viena.
juk po rugsejo prasides naujas gyvenimas. be vynuogiu, be tulpiu ir be flamenko.

Posted by ingra at 18.08.06 18:01
Comments

man kaip tik prirode fotkiu is barselonos tai uzsimaniau gyvent akmeniniam namely. nu bet cia dar paskui. dar biski nevarau ;) man tai tik dar biski graudu kai zmones bando gyvent devynis gyvenimus. gyvenimas yra vienas ir jei jame nerandi saves, tai nerasi ir kitu gyvenime. sumaleu ane. nu teks is naujo skaityt :))

Posted by: m a r i u s at 18.08.06 19:22

gyvenimas yra vienas, kopecios ilgos. kuo lipi auksciau tuo labiau viskas keiciasi. nesuprask visko pernelyg tiesiogiai, nes netaip juk rasau.
gyvenimas yra amzinas ieskojimas saves ir kitu. kartais randi kitus, bet saves vis dar ne. viskas lekia taip greit, kad kai jau manai surades, supranti, jog NEVELNIO. labai sunku pasiekti pilnatve..tam tos kopecios ir skirtos.
nepasitikek vien kitu darytomis nuotraukomis. reikia pabut mieste ir paciam kazka iamzinti. visu akytes rodo skirtingai.
o tamsta rasote labai girdetu stiliumi..na tiekto. uzteks cia mastyt man apie zmoniu tapatybe.

Posted by: Ingra at 19.08.06 01:04

m nu tikrai labai idomu skaityti tavo mintis. bet kuo gilesnes mintys tuo didesne rizika likti nesuprastam. as tik trumpai pasakysiu kad tavo mintyse randu kitus, bet ne save. visa gyvenima klausiau savo sirdies ir dar ne karto ji manes neapgavo. hmm.. reikia pagalvot, gal ka pamirsau. man atrodo as jau vaikas zinojau ko noriu is gyvenimo. dabar jau sunku prisimint ko tada norejau. bet as labai stengiuosi :) esu tikrai laimingas isskyrus kad mane supantys zmones nezino ko nori ir daznai iskaudina ir mane. o as einu galbut letai ir kitiems nematomu keliu. bet ramiai.. ir zinau kur. tik plyz baik mane lygint su kazkuo :] as labai skaudziai reaguoju i lyginimus. kad issklaidyt abejones galiu papostint kazkokios info apie save, tik nenoriu cia viesai. mano meilas tau turi matytis. nebijok nelysiu taves kadrint. niekada nieko nekadrinu

Posted by: m a r i u s at 19.08.06 10:53

sakyciau atvaryk cia i reykjavika... jei nebutu tiek daug nepertranzuojamo vandens pakeliui :/ nors, nevaryk, nzn ka cia veikt.

tai... isidarbinai kazkokiam [i] kioske ir kas atsitiko kad nebeesi ten?..

Posted by: menesis at 21.08.06 02:06