júlí 13, 2006

..ir tiek

Pastaruoju metu (na tarkim trys savaites atgal) manes jau niekas nebestebina.
nestebino ir anksciau. bet pries mazdaug tris savaites..na tiksliau nuo 29tos birzelio (jei jau nori taip tiksliai) pajutau esanti kazkokiam keistam sapnely. nznau ar cia kazkuo susije mano naktimis sapnuojami vaizdiniai, ar cia buvo tik isankstinis pasamones signalas apie ateiti (dar pries 29ta diena kasdien sapnavau kraujus..bet visada pastoviai, kazkas kraujuoja, ir poto as issitepu rankas svetimu krauju..na zodziu..ir tai tesesi iki sio pirmadienio. nes pagaliau ta kvaila sapnu serija baigesi). bet tikrai aplink mane vis dar yra sapnelis. per pora dienu, na..per savaite viskas apsiverte taip kardinaliai, kaip tikriausiai niekad gyvenime nebuciau net pagalvojus.
na suprask. kai tu sieki kazko. svajoji. dirbi. stengies. ir tavo busima pasirinkima apvercia 180 laipsniu kampu. is pradziu pasidaro bloga. net pagalvoji sau tyliai: negi del to, kur dabar esi, turejai sitiek paaukot. del to, kad sugriztum i pradine padeti? na gerai, gal laipteliu auksciau..bet sudas tie laiptai. nes ju virs taves dar tiek daug. ir jie status.
telieka pasikrauti kuro ir isleto slinkt.
o kartais pamastau, kad gal taip ir turejo but? gal cia zenklai? arba tiesiog priverstinis krypties pakeitimas.
nors is kitos puses, man turbut turetu but lengviau. na lengviau bent jau negu tiem, kurie liko po bruksnio.
nors nezinau. nebezinau jau nieko.
***
po sestadienio jau tikriausiai oficialiai vadinsiuosi studente. nes turesiu rankose mokyklos baigimo atestata (kurio siaip net akyse nenoriu matyt). ir busiu rami (nors skamba man tai juokingai) bent jau del ateinanciu metu..na gerai, pusmecio.
bet istiesu as ju nenoriu (isleistuviu). nenoriu matyt zmoniu, kuriu nenoriu matyti. nes tiesiog. as nezinau ka jiem pasakyt? net nezinau ar klausiu kaikuriu 'kaip sekas?'. nes kam to klausti, jei tau neidomu. ir isvis. taip nenoriu ten. nes mane UZP*SA tos kvailos sypsenos, uz kuriu slepiasi pagieza. mane uzknisa veidmainyste. mane uzknisa nenuosirdumas. todel tikrai. neklausiu kaikuriu net kaip jiem sekas. nes koks man skirtumas.
bet bus juokinga. jau dabar zinau. visada buna juokinga patekus i tustybiu muge, kurioje jautiesi svetima.
***
o as buvau prie juros. keturias dienas.
kazkaip..
gerai, kad ten buvau..
nes to man ir reikejo..
bet dabar liudna.
nes kaikuriem zmonem nesiseka. jau net nebeziuriu i save. kitiem nesiseka, delto man parke. delto man liudna
delto man nemalonu..ir siaip kazkaip..nesmagu..
vat taip..
net nezinau ka cia norejau parasyt visuo situ..
tiesiog mintis reziumavau..ir tiek

Posted by ingra at 13.07.06 10:36
Comments

as irgi nenoriu tu isleistuviu. dar gerkle skauda. bet suzinojau, kad pinigeliu atsiimt neeina. o suploti visi 100liotu tai nzn.. gal visgi nuslinksiu pagerti!

Posted by: elena at 13.07.06 20:12