apríl 24, 2006

jau pavargau. labanakt:*

keistas laikas.
penktadienis. darbu baigimosi proga nusprendziau pasilikt namie, ir niekur toliau 20metru spinduliu neiti. kazkaip gera buvo istiesti kojytes, isgert arbatytes, ir negalvot apie tai, kad nuo lentynu jau seniai reikia nhuvalyti dulkes, ar kad dar kazko istorijos nebaigiau skaityt. tiesiog nedariau nieko ir megavausi nieko nedarymu. susikoncentravau ties tuo ir buvo gerai.
sestadienis. ghm..kazkaip ryte net nelabai pamenu ka dariau, zinau, kad tik labai ilgai miegojau. poto vis mociutes skambuciai verte lipt is duso ir sakyt kokius tris kart isleiles "Mociut, nu as prausiuosi". o ji kaskart atsakydavo "Ai dar prausies. na gerai, tada veliau paskambinsiu". Galiausiai, kai jau paskambino, buvau islipus is duso. atskaiciau senam zmogui morala apie tai, kad turbut tuoj jinai ir apsigyventu, jei tik galetu mano kambaryje, kad tik turetu galimybe stebet mane kiaura para. pensininku tarifai kartais uzknisa. pasidare mano seneliai, kad nemokamai man skambintu ir blyn..kasdien po pora kartu atsakineti i tapati klausima "ka siandien valgei? ar nesusalai" jau galutinai uzknisa. ai bet kaip sakoma. suo ir kariamas pripranta:D. tai patampa (jei dar nepatapo) rutina, kaip ir mano kasdieniniai moralai is serijos "katik juk kalbejom". Poto vakarop nukereplinau iki baltu drambliu, ten seno kuino koncertas buvo. tiesa. gaila, kad neturiu dviracio. vakare girdejau atsiliepimus apie zemes dienos vaziavima. visi teigiami..dabar mastau iskur cia pasiskolinus koki:D. bent kad pajusti ka tai reiskia. zodziu. sestadienis buvo skirtas nebaigtiem darbeliam ir muzikai.
sekmadienis. pabudau. ir vel tevu nebebuvo. isvaziavo i sodyba. kol tai supratau atejo pusiaudienis. sumasciau sekmadieni nueiti pas krishnaitus. labai jau seniai buvau pas juos buvus. ir gerai, kad nuejau. patiko man ten. cia kaip ir komentarai apie perskaitytas ju knygas irgi tokie buna 'patiko man'..na bet neesme. pabuvau. pamaciau. pajauciau.
sakyciau atsistate pusiausvyra..nors galimas daiktas, kad dar labiau susijauke. reikes sekmadieni gal vel pas juos nueiti.
poto siaip snekuciavomes su drauge, kuri prisieke ten daugiau gyvenime neit..:)..sake:'tu jei nori eik, as geriau tuo metu papiesiu'. grizau namo. paskaiciau kazka. padeliojau darbus.
pirmadienis. pabudau kazkaip keistai. nors gal gerai..issimiegojau gal..nors gal ir ne. siandien buvo pirma dailes egzo perziura..labai keista buvo. pristaciau savo idejas. komisija tylejo ir ziurejo. atrode kazkaip is sono, kad jie visiskai nesupranta, to, ka as noriu jiems pasakyt. tylejo. ziurejo. tada patare ka daryt (neesme, kad jau siaip giliai buvau apsisprendusi..na bet dzin) ir pasake aciu. kad butu ko paklause..nieko. kazkaip net keista. is ju veidu atrode, kad klausimu milijonai..ta prasme..ai gal kartais zmones bijo klaust kazko kai nezino.
po visos perziuros labai kazkaip smagiai su mano viena sulioke isgerem kavos ir paplepejom. laikas praleke akimirksniu.
pagaliau susitvarkiau popierizmus su darbeliu. kuris beja jau irgi baigesi..et. o gaila kazkaip net. patiko man.
buvau anglu. supratau, kad mano grupe tokia nereali (cia papildomos)..kazkaip..ten ir pavargsti ir gauni doze vitamino C.:)
pasivaiksciojimai link namu
einsteino ir baricco mintys..ieskau kazkaip ikvepimo rytojaus kalbejimo iskaitai..
bet kokia nesamone
net gailiuosi is dalies, kad pasirinkau tema: individas ir visuomene.
nesamone.
galejau geriau rinktis, visuomene ir politika (o juk taip norejau sitos temos pradzioj..bet ne blyn)..arba ziniasklaida.
o dabar kartu su aveliu banda bandysiu kapanotis jau skestanciame laive..
na nieko..
kazka irodysiu ar tik bandysiu irodyt..o ka tai paaiskes tik ryt.
nors siaip paprasta..bet aisku norisi juk kazka paliesti to, ko nepaliete kiti.
na tema kazkokia..minti.
kaipnors.
jau pavargau.
labanakt:*

Posted by ingra at 24.04.06 23:01
Comments

balti drambliai, krišnaitai... :)
kada derėtų ateiti pas juos sekmadienį, kad nepavėluot į... pamiršau pavadinimą, nu, "pamaldas"? pusę trijų? gyvenau ten prie pat, bet nė nemačiau kur jie yra, nebuvau nuėjęs dar. Kaune kartais eidavau, labai gera su jais.

Posted by: menesis at 25.04.06 15:00

I'm writing here as I can't see any proper guestbook at your blog ;] Unfortunately, I can't read the Lithuanian language nor understand the entry I'm commenting on ;( Anyway, the hardcore.lt site from your links looks useful - as I may be going to Vilnius this week. Shame that those concerts which look more interesting to me are outside Vilnius :( And the photo is outstanding ;) I guess you know it and that's why you placed it here :-)
Oh, and I arrived at your site through the link at The Hospitality Club.

Posted by: zbihniew at 27.04.06 00:52

Hi. It's very bad, that you didn't leave your e-mail or any other contacts..you can just write to my e-mail or you can write a message on HC if you are coming to Vilnius.:)
and of course thank you. I'm sorry, that my blog is in Lithuanian. One day, maybe I will create an English version.:)

Posted by: Ingra at 27.04.06 22:49