ágúst 8, 2005

darom

tiesiog copy paste from hardcore phorum
Re: DAROM 2005
Author: Ingra
Date: 08-08-05 16:03

niu ka as galiu pasakyt. tai buvo pats geriausias kadanors lietuvoje buves festivalis. tikrai super. nemoku apsakyt zodziais visu ispudziu. pasikartosiu kaip ir dauguma (bet labai labai nuosirdziai) ACIOO organizatoriams, savanoriams, dalyviams, muzikantams ir siaip ACIOO tiem, kas sugalvojo viska padaryti butent taip, kaip buvo DAROM2005. acioo Justei, kad isileido i nameli su daug pjuvenu. dar niekad taip gerai nebuvau issimiegojus (nors ir trumpai galbut).Acioo exsplitface drummashine, kad paveze iki pat vietos:). Acioo uz super skanu VEGAN maista. acioo krishnaitam uz skanias arbateles ir pasnekesius.

is tiesu vaziavau del Les Istes (tu belgu, kur kas menesi pavadinima keicia). vos tik pamaciau, kad jie gros Darom2005 iskart nusprendziau ten kaipnors nuvaziuot ten. ir kagi. visiskai nenuvyle. TAIP NEREALU buvo. tiesiog...nemoku apsakyt.
KUCHEN BEAT labai suzavejo. ypac tas nenustygstantis vokalistas pilnas teigiamu emociju.
Makrobangu Dauksms paliko vien tik gera ispudi. tiesiog didelis pliusiukas jums chebra.
Voiceks Voiska patiko savo energingumu.
Fused Marc girdejau antra karta. ir tikrai uzveze..tas vokalas susipinantis tarp gyvo ir ne garso...tiesiog..tikrai pasijutau lyg buciau Bjork girdejus.
LES ISTES. SUPERRRRRRRRR:). Pranoko visus mano lukescius. tiesiog manau net neverta ju komentuoti. nes ir taip viskas aisku.
dr.Green. jautesi kaip niekada toks didelis didelis nuosirdumas.
Together Brother sound system (jega). tusinaus per juos klojimo scenoj pirma vakara, poto sleny...ir super...nemoku apsakyt ritmu ir siaip viso gliucinimo.
net nezinau apie ka dar pakomentuot. all the music was great.:)
Klojimo scenoj net nebezinau kas patiko...nes tiek daug ten visko buvo..tbss, genys, popx ir t.t...zodziu...apskritai...sitam visam tuse tikriausiai man nebuvo nieko, kas butu nepatike. net lietus...:) ir jis linksmai nuteike.

per sias tris dieneles taip nurove man stogeli, kad visiems metams uzteks:).
acioo visiems zmogeliukams kuriuos sutikau.
LAUKIU NESULAUKIU KItU METU...Tikiuosi bus darom 2006:)
P.s. o ir afterparty drambliuose buvo mielas:D.

Posted by ingra at 08.08.05 23:59
Comments

ir aš ten buvau... alų geriau, per lietų šalau .)

Posted by: enc at 10.08.05 08:55