júlí 7, 2004

..kartais

12:50

mhm..vakar gan ramiai praleidau vakara namie. Daug kalbejau su Darium, mano barmenu..:)..mano...:)))juokingai skamba. O jis labai prikolnas. Tik jauciasi toks "teisumo jausmas", labai pasitiki, ar bent jau rodo, kad pasitiki, savimi. Kazkaip ilgai labai kalbejom.
taigi dabar siek tiek apie ji:
norejo jis stoti i psichologija, bet neistojo...kitur netrauke..tai kariuomenej tarnavo. Jam 24metai. Tamsiaplaukis, melynom akim...is aprangos toks..originalus sakyciau, persisiuva kaikuriuos rubus...valgo mesa:)). Cia toki "aprasa" jo uzvedziau:)).. nagus dildinasi su dilde. Labai juokiausi, kai pamaciau:). Graziai sypsosi. turi skutimosi masinele, ir nesiojasi nebeveikianti geltona ziebtuveli:)).
Ai vat vakar, kai kalbejom, tai pasake, kad man reik psichologo pagalbos...nes perdaug parinuosi, ir nervinuosi del smulkmenu. tada pradejom tipo psichoanalize:)..niu kokie zmones atrodo is pirmo zvilgsnio ir t.t. tai sake, kad taip rodos, kad as nerandu sau vietos, labai priestarauju sau...niu cia akivaizdu aisq:))
nezinau kam visa tai rasau. tiesiog noriu visa tai prisiminti kadanors. viska ka cia sutikau, pamaciau isgirdau..:)noriu zinot i ka tada atkreipdavau demesi...hmmm..joo...:)
apmastimu sasiuvinys cia jau patapo...nors rasau nevisai samones...o siaip blevyzgoju...buna taip kartais...buna...ypac rytais:)

13:39

Jis dar pasake, kad as tikriausiai niekuo netikiu, galvoje turejo zmones. Dar pasake, kad as menininke tipo...niu..nes mano mintys tokios..(cia nelabai supratau...bet et). Kalbejom kokias keturias valandas su pertraukelem.
vis bandziau eilini karta ipuset skaityt knyga.
o jis visai mielas...toks...pasiilgo savo merginos..savaite nemate:)
siandien pamatys:)
isvaziavo namo.
nupirko jai labai mielus stringus, dar paklause mano nuomones ar grazu.
Dabar jis jau pakeliui i kazkur.
"gal dar kada kur susitiksim",- pasake, nusisypsojo, susikrove daiktus ir isvaziavo.:)
bet gera kartais pazint tokius zmones kaip jis, nors trumpam. Padorus vaikinas, nieko nebepridursi. Sekmes jam..prireiks:)
---
Adele su Once pas mociute. Klaipedoj. Gerai, kazkaip man jau reikejo pabut vienai. Sedziu dabar tiskeviciu rumu sode. Labai grazios cia rozes. Salia sedi senukas ir skaito laikrascius. Vaiksto cia mamos su mazais vaikuciais. Girdziu osiant jura ir linguojant medzius. Tik perdaug vejuota. Vakarais isvis salta buna. Reiks gal siandien pas Masenko sese i kabaka uzeiti. Dirba padaveja jinai...vis linksmiau...arba susitiksiu su Gincium, Diana...ziuresiu dar:)

Posted by ingra at 07.07.04 23:43