júní 4, 2004

Naivu ir tuscia?

Kartais po ivairiu egzaminu, testu, isbandymu, atsiskaitymu to ka moki, ar bent teoriskai turejai moket, paaiskeja, jog nekreipei demesio i kaikuriuos dalykus, kurie atrode, kaip smulkmena, o istiesu buvo esminis dalykas. Laikas uzmerkti akis dalykam, i kuriuos anksciau kreipei didziausia demesi. Laikas pradeti gyventi siek teik kitaip.
Man visada labiau patiko vidus, nei isore. Isoreje nesigirdi muzikos.
Neskintos gelytes graziausios. Uztenka skinti, gal jau atejo laikas labiau puoseleti ta darza, kuriame jos auga. Juk svarbiau istiesu yra vidus. Cia taspats, kaip su 'buteliuku'. Juk ne jo forma ar etikete yra svarbi, jei viduje tuscia, o tu nori gerti. Tustybe bukina.
Laikas dar nesibaige. Dar gali baigti skaityti knygas, kurias anksciau padedavai i sali. Dar gali ismesti visas siuksles kurios susikaupe ir nesvarbu kur, tavo kambaryje, ar tavyje.
---
Tustumos paskirtis ja uzpildyti. Nebylumo - prakalbinti, nesvarbu zodziais, gestais ar dar kuo.
Labai juokinga stoveti vietoje, kai visi juda kazkur. Juokingi dalykai kartais uzknisa. Nes kiek galima juoktis. Lygiai taip pat, kaip ir daugtaskiai. Kiek galima nepabaigti minties. Neuzbaigtumas gerai? Tik tada, kai to reikia.
'Reikia' - cia abstraktus dalykas. Visada svarbu zinoti kada tikrai reik.
Taskas. Pabaigos simbolis.
---
Naivu ir tuscia?

Posted by ingra at 04.06.04 07:19
Comments

idomu.

Posted by: angliukas at 10.06.04 19:58

mm...gal

Posted by: Ingra at 12.06.04 11:52