júní 12, 2004

durys2004

na vat....
kai grizo ten visi i vpu sa, tai darbo atsirado: vaziuot i miesta spausdint, laminuot ir t.t. viskas del Durys 2004. Siek tiek uzkniso laukt, kol atspausdins visokias padekas, ir korteles...bet et...veliau seke karpymas, laminavimas, vel karpymas, skyliu musimas ir raisteliu raisiojimas. raisteliu tik pritruko:))..poto vaziavom i dramblius. pagaliau.
nei viena grupe nesuzavejo..na isskyrus The Chemicals..kurie kaip visada buvo linksmai nusiteike ir gyvi:). tik norejosi, kad ilgiau grotu. kazkaip prisiminiau ju gimtadienini koncerta..:)...fun....
Saprophytes - labai idomus vokalas...sakyciau vokalas ten ir geriausias. nenuspejamas toks, tai zemai sodriai (patikekit tikrai ZEMAI), tai aukstai (plonai), tai prikimusiu balsu. Kas del vokalo, tai jauciasi, kad siektiek darbo ideta tikriausiai. o pati muzika, tai nepaliko ispudzio.
daugiau grupiu nelabai ir galeciau pakomentuoti...nes...niu nelabai patiko...per kaikurias net isejau pasivaiksciot:).
va gotu pamegta grupe XESS tokia keista pasirode...cia buvo kaip ir renginio sveciai..niu zodziu, ne konkurso dalyviai, bet siaip. ju muzika tokia keista...ir siaip...niu...negaliu komentuoti, nes reiktu dar paklausyt.
poto apacioj buvo Dj. Chimera irgi kiek teko gridet, gotikines muzikos aukstumos:)). zodziu...
bet komisijos nariu tai nesuprantu. Laimejo Saprophytes ir Smoggaz.
na neesme.:)
P.s. nepasitikekit konkursais

Posted by ingra at 12.06.04 23:39