maí 9, 2004

F'n F

pats sestadienis buvo neblogas. Idomus filmas is kino pavasario 04..daug zmoniu kazkaip jame buvo. Turku filmas „Vienisius“ visai patiko. Kazkaip turbut kvailu stereotipu paveikta, apie turku kina maniau kitaip. Lankiausi sio filmo oficialiame tinklalapyje...jis laimejes daug apdovanojimu visokiausiu...dabar suprantu kodel. :) suprantu kas juos suzavejo. Tiksliau...zodziu...supratot.
Po filmo, kaip ir dazniausiai man buna isejus is kino teatro, mano nuotaika buvo gan keista...klausiausi velvetu bet istiesu plaukiojau kazkur kitur. praleidau keleta man tinkanciu troleibusu. as tiesiog masciau...manes nebuvo ten, kur visi galvojo, kad esu.
susitikau Eglute:), miela mergycka is mano mokyklos...niu bent jau miela tiek, kiek ja pazistu (o pazistu neperlabiausiai gerai)...taigi sutikau ja ir mano kelias pakrypo ties kavos puodeliu. visai linksma buvo su ja snekuciuotis:)...plius man tikrai reikejo kavos..nes..niu reikejo...
poto nukulniavau iki greenu. Labai dideles nuotaikos koncertui kaip ir nebuvo..nors...neaisq...cia vis tas filmas...sakau, as per jautri filmam...tikrai...kazkas man pasidaro po kiekvieno. Apziurejau FROG LEGS sound chekca, kuris beja truku apie pora valandu...:)...bet kaip is karto matosi, kad groja ne siaip sau paprikolcikai...matosi net is to, kad dudos prasigrojineja ~30minuciu, jei nedaugiau. Lygiai taip, kaip ir yra privaloma. RESPECTas jiem uz tai. Puciamuju garsai buvo svarus:) ir skaidrus. taigi...vokaliste irgi pavare...
apskritai...kalbant apie koncerta.
mes - Frekenbok . Si karta garsas, bent jau mano ausim buvo visai neblogas. Ir susiderinau neblogai. Grot buvo gan linksma...bet labiau galvojau ne apie savo grojima, o apie tu, kurie bus po musu. Tiesiog...sound checke kiek teko isgirst juos - patiko. Zodziu..
buvo gera begrojant stebeti tiek daug pazistamu, besisypsanciu ir sokanciu zmoniu. malonu jausti abipusi rysi su publika, malonu jausti ju palaikyma ir poziuri. Kai groji vien sau...jauti malonuma jau vien grodama sau, ir kai kitiem dar tai patinka...sukelia kazkokias emocijas. Tai vienas is geriausiu jausmu pasaulyje...nuostabu tai pajusti...tikrai:)
FROG LEGS - nieko nuostabesnio GC dar nebuvo buve....tiesiog neapsakoma tai zodziais...neapipavidalinama. Reikia tik isgirsti juos. GYVAI!Pabreziu, kad gyvai, nes gyva muzika yra visiskai kaskita nei irasas. Vokalistes balsas...sakso ir trombono soliakai...gitaros soliakai, perkusija, bosas, bugnai...galu gale antra gitara. Viskas buvo super (mano ausim girdint), kalbu apie visuma. Jie tikrai gerai susigroja. Dar nemaciau as, kad tiek zmoniu taip soktu...ne, meluoju, maciau, bet greenuose - NE. Buvo nuostabu. VISI SOKO. tikra to zodzio prasme. O kiek ovaciju, plojimu, siltu sypseniu, niuniavimu. NUOSTABU.
reiks kada nuvaryt i Peterburga..i ju koncerta...arba gal jie dar karta atvaziuos cia...juk kaip sake perkusininkas, jam vilnius patiko:). maloniai visai pasnekejau..:) nors dabar mano rusu snekamoji patapo rusu tylomaja kalba, kai tik klausai, viska supranti, bet vos tik reik kazka pasakyt susiparini, pamirsti zodzius rusiskai ir t.t....tiesiog rusu kalbos praktikos trukumas...nieko nuostabaus manau.
zodziu...
po konco ir visu pasnekesiu grizau...tiksliau Edvukas nuveze mane pas puske...o ten irgi linksma buvo...:)...fashion tv:), marinuoti agurkai...foteliukas balkone, tevu miegamasis:). patiko man pas pusesere...tik suknistas lietus ryte...brrr

Posted by ingra at 09.05.04 02:14
Comments

"Dar nemaciau as, kad tiek zmoniu taip soktu...ne, meluoju, maciau, bet greenuose - NE."
tikrai ne.
strakaliojo trylikametes prie scenos, o vat prisimenu built to grind fiesta ir kosmini pogo katila, nu tiesiog negalima lygint.

Posted by: opit at 13.05.04 13:02

arba robotnicka/dr.green @ old gc

Posted by: brb at 13.05.04 16:10

siaip is tu "trylikameciu" buvo tik trys ...kur dar mums grojant klykavo: "senu, senu..", turbut turejo galvoje senus gabalus...zodziu...bet siaip...tikrai siltas koncertas buvo.
as kalbu apie SOKIMA, o ne pogo.:P
niu robotnicka/dr.green@KABLYS tai irgi bezodziu buvo...bet as turejau galvoj is naujuose greenuose koncu...vat.

Posted by: Ingra at 14.05.04 23:39