apríl 25, 2004

virusas:"as esu jega, as valdau tave...."ir t.t.

penktadienis. nuostabu. MIDI 2004. tokios geros rockoperos dar nebuvau maciusi...tikrai nuostabu, nerealu, super...(realu), bet super. visi efektai, sviesos, parinkti vokalai, kostiumai, dekoracijos galu gale ZODZIAI partiju, super. pasistenge zmogeliukai. buvo verta.
linksma buvo stebeti ta toki nerima ir surmuli uzkuliusiuose pries pat ejima ant scenos ir dziaugsma bei sypsenas, po pasirodymo. geras dalykas, kad siuzetas toks paprikolu. nu man patiko.
nuotaika visai nieko. rodos pasitaise tik praejus pro tarnybini:).
apskritai penktadieni buvau tik vienoj pamokoj --> svarbiausioje, lietuviu kalboje:). vistik rytoj man monologines kalbos iskaita...
nebuvau soundchecke pries koncerta, bet nieko...:)
asmeniskai as, kazkaip per midi gerokai padauginau su alkoholiu...kairiaus trojke, adomo alus, ozelio trojke, mano alus, dovkes atiduotu alaus kuponu isgryninimas, studentu degtine, dar kuponu...ir t.t.
siaip tai linksma buvo tikrai..juokingiausia, kai jau grojom, kad labiausiai bijojau ne to, kaip sugrosiu, bet bijojau nugriuti. rodos nenugriuvau.
heh...girta naktele...o dar sestadieni i krikstynas vaziavau.
kazkur apie 23h tenai visi irgi jau buvo padaugine alkoholio. visokie dedes pradejo man besustojimo pilt vyna ir viska is eiles:)), dar prasidejo "suaugusiu diskacieka" mhm...kazkaip...yo...
keistos dvi naktys is eiles.
va tik del midi, tai as kiaule, kad nepaklausiau lempos...vis per tuos studentus su degtine..hm..niu nieko...
va...kazkaip...banalus sitas blogas pasidare...et...dzin..
apmastymam nera laiko..rytoj laukia mokykla...o dar kalnas nesprestu uzdaviniu, neskaitytu tekstu, neissiverstu zodziu.
..mhm

Posted by ingra at 25.04.04 20:22
Comments

ne nu tu pavarai, tokios beviltiskai mazvaikiskos kicines ir visaip kitaip pigios ir nieko nedominancios beletristikos seniai neregejau. ir kam gi tu tas dienorastines kompleksuotos paaugles smegeneliu isskyras cia sukrovei. labai nori pasigirti kiek isgerei, kiek visur sudalyvavai, kiek daug vyresniu pazysti ir apskritai kokia esi nereali? tada girkis savo dienorasciuj kuri po to iskart sudegink, nes pacios vaikai issizades, arba jei negali taip, tai iskart belieka smegenu implanto ieskotis.
ne nu sakes....siaip esu itin tolerantiska persona, bet sita tusciagarbiska mazvaikiska kvailybe turi buti apdergta - gal susiprotesi visgi...kazkokio santurumo, savigarbos pasieskosi...nu tikekimes!

Posted by: dagys at 28.04.04 21:44

jei kazkas tau nepatinka ar neidomu, visada turi teise pasirinkti daryti/nedaryti. TAIGI NESKAITYK mano blogu. ka noriu ta cia dedu. o kokia as esu: naivi, kompleksuota, kicine ar dar visokia, tai jau tik mano reikalas. as gyvenu savo gyvenima, tu savo. as esu tokia, o tu kitoks. ir man siaip visiskai vienodai kokia tavo nuomone apie mane, nes neturio zmogaus - rodiklio. nieko as nenoriu pasigirti, kiek geriau ar kur dalyvavau, ka pazistu ar su kuo bendrauju. nespreskite zmogau pagal save ir savo norus. as TIESIOG RASAU KA NORIU RASYTI, turiu tokia teise(lygiai kaip ir tu komentuot:))) tai, ka as parasiau). as neketinu nieko deginti, nekenciu gaisru ir isviso. kodel man aiskini ka as turiu daryt. kas tu toks esi, kad ateini cia blt ir pradedi kazka aiskint ka man daryt?? kas del santurumo ir savigarbos, tai patikek. zodziu...mane juokina tokie zmogeliai, tiksliau tokios nuomones...
sekmes gyvenime!!!!!<---- PRIREIKS tikrai pamatysi!

P.s. AS REALI (jeigu ka)

Posted by: Ingra at 29.04.04 22:33

:))))))))))
net linksma pasidare, kaip mazule pasisiause ir cia priisterikavo. Vadinas sudrumsciau visgi, naudos gal bus, o tu sakai kam as cia tau aiskinu :))))ech...nu niekis gyvenimas su laiku pamokys, kada nors nustosi pustis ir sitaip aistringai save myleti, pradesi pastebeti kokios pasaipios ir ironiskos sypsenos tave supa...

P.S - na taip, tu is dalies teisi - cia blogas ir tu turi teise sakyt ir rasyt jame ka nori, bet blogas visgi yra blogas, o ne siuksliu deze.

Posted by: dagys at 30.04.04 15:36

jei tu manai, jog as puciuosi, ar labai myliu save, tai labai klysti. nepazisti juk manes. ir tai rasydamas irodai. isteriju nera. mano nervai jusu pasisakymams salti:))
o jus ziuriu esate begalo savimi pasitikintis ir manantis esas visaziniu zmogus. gyvenate ir darote milijonus klaidu.
manes nesupa tokios sypsenos.:))o jus manyciau supa.
jei tu tai laikai siuksliu deze, tai sakau. NESKAITYK. kam skaitai, jei dar reiski kazkokius priekaistus.

Posted by: Ingra at 30.04.04 22:35

taip, Ingra teisi - čia jos blogas, ir rašyti turi teisę ką nori.
tik mažytis priminimas: skirtingai, nei popierius, šita rašliava guli pas _mistinį_kažką_ ant serverio, užima pas _mistinį_kažką_ serverio procą, hardą ir ramą, ir _mistinį_kažkieno_ bandwidthą (nesupratusiems - kabelio pralaidumą).
jau vien dėl to galėtų būti verta pasistengti.

Posted by: ktb at 30.04.04 23:51

del visu siu komentaru kolkas man susidaro tik sypsena. nes jusu poziuris paremtas stereotipu ir t.t.:)) zodziu...
(sypsena)

Posted by: Ingra at 03.05.04 22:40

nu daa....is tiesu tavo sitie kreizejimai labai atitinka viena ne itin intelektualios rasliavos stereotipa, tai tuo ir remiuos.
nors buk tu laisva paukste, rasyk, daryk ka nori.
kas is to jei parasysiu cia dar bent viena komentara, jei tau visitek nuo to galveleje nieks nesusidaro, tik sypsena veidelyje.
sypsokis sypsokis, bus grazu, o jau ka sakysi nuleisiu negirdom. sekmes tau, garbes zodis prireiks.
atsijungiu

Posted by: dagys at 03.05.04 23:21

"P.s. AS REALI (jeigu ka)"
tai jau jo, matos, kad nerealiai pavaryt nesugebi :))
toki brieda susimuliuot..pasistengt reik.

Posted by: mishk at 07.05.04 16:04